Milliyetçi Hareket Parti’sinin 18 Mart’ta başvuru sürecinin sonunda Düzce’den 10 aday adayı çıktı. Düzce’deki aday adayları arasında tek kadın olan Demet Günday da bugün basının karşısına çıktı.

Devlet Bahçeli’nin bayanların siyasi hayatta daha fazla yer almasına dair açıklamaları, Günday’ı aday adayı başvuru yapmasında iten etkenlerden.  Ağırlıklı olarak kadın partililerin olduğu parti binasındaki adaylık açıklamasında Günday, hedefinin MHP’nin kadın milletvekilleri Meral Akşener, Ruhsal Demirel ve Zuhal Topçu gibi mecliste temsil etmek olduğunu söyledi.

7 Haziran’daki seçimlerin ülke geleceği açısından önemli olduğunu söyleyen Aday adayı Demet Günday, seçimi kazanmak için çalmadık kapı bırakmayacaklarını dile getirdi. Günday, kadınların günümüzde geldiği nokta ve kadına bakış açısından bahsetti.Günday, Düzce’nin eksikliklerini ve öne çıkması gereken potansiyelleri sıraladı.


Zor ve meşakkatli bir yola girdiğinin altını çizen Günday, temel ilkesinin günü kurtarmak olmadığını parlak geleceğe kavuşması için kurulan hayalleri hayata geçirmek olduğunu söyledi.

Gündal, “ geceli gündüzlü çalışmak, kaybetmiş zamanlarımızı kazanmak, devlet millet el ele hizmet üretmeye talibiz. Dün birlikte idik, yarın yine birlikte olacağız. İş ve işbirliği ile zorları kolaylaştıracağız. Memleket sevgisinin ölçü yapıldığı hizmet kalitesinde gizli olduğunun bilincindeyiz. İlçe ekonomilerinin canlı ve güçlü olduğu bir ilde ilin önü açılacaktır. Doğru yatırımlarla hep birlikte daha iyi bir Düzce İçin Çalışmaya Talibiz.”dedi.

Haber;S.KAŞKIR