Bayramın 2. Günü bayramlaşmak için Saadet Partisi yönetimi partililerle bir araya geldi. Saadet Partisi İl Teşkilatında gerçekleştirilen bayramlaşma programına İl Başkanı Selim Gökdemir, eski milletvekili Fethi Görür, Saadet Partisi İl Genel Meclis Üyesi Kazım Sağlam ve partililer katıldı. Program öncesi yapılan bayramlaşmanın ardından Saadet Partisi İl Başkanı Selim Gökdemir konuşma yaptı.

“Bu gün Müslümanların en güzel bayramı. Ramazan Bayramı’nda bayrama has ve güzel şeyler söylemek lazım. Siyasetin derinliklerinde boğulmak istemiyoruz ama Hakk’ı üstün tutan siyaset anlayışımızla siyasetten de bir nebze olsun bahsetmeden edemeyeceğiz. “ dedi.

Müslüman ülkelerin siyasi iktidarsızlıklarından da bahseden Gökdemir: ”Fas’tan Endonezya’ya kadar gerçekleştirilen değişimler, Türkiye üzerinde de gerçekleştirilmek istenmektedir.” Dedi.

12 Haziran seçimlerindeki sonucu da değerlendiren Gökdemir, milletimize ulaşmakta zorlanıyoruz. Halkımıza biz bu mücadeleyi anlatamadık. Mücadelenin önemini kavratamadık. Biz sadece siyaset yapmıyoruz, biz aynı zamanda ibadet ediyoruz dedi.

Haber; G. KARDUZ