AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, merkezde olduğu gibi ilçelerde de adayların seçim çalışmalarına destek vermeye devam ediyor. AK Parti'de Gölyaka hariç ilçe ve beldelerde mevcut belediye başkanları ile devam kararı alınırken, Keşir son olarak Akçakoca'da seçmenle bir araya geldi.

 

Akçakoca’da Yukarı Mahalle sakinlerini ve Tarihi Yukarı Mahalle Pazarı esnafını ziyaret eden  Keşir, esnafla bir süre dertleşerek talep ve önerilerini dinledi. 



Konuyla ilgili açıklama yapan Milletvekili Keşir şunları söyledi: "Böyle bir pazarı gözbebeğimiz Akçakoca’mıza kazandıran başarılı başkanımız Cüneyt Yemenici’ye teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki dönemde de hizmetleriyle Akçakoca halkının gönlündeki yerini koruyacaktır. Bizler de yapacağı tüm çalışmalarda her daim belediye başkanımızın yanında olacağız. Akçakoca’nın gelişimi ve değişimi adına taşın altına elimizi koyacağız."

 

Yemenici ise yaptığı açıklamada, Tarihi Yukarı Mahalle Pazarı’nın turizmin lokomotifi olacağını, pazarı daha da geliştireceklerini belirtti.

Haber: C.ÜSTÜNER


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ