Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, dış mihrakların Türkiye'nin büyüyüp gelişmesinden son derece rahatsızlık duyduklarıın dile getirerek,dış mihrakların kullandığı gruplardan birinin de paralel yapı olduğunu söyledi. Temayül yaklaması için geldiği Düzce'de görüşlerine başvurduğumuz Milletvekili Erdoğan, dış mihrakların Türkiye üzerinde yürüttüğü eylem ve icraatlara dikkat çekti :"Türkiye'nin büyümesini çekemeyen ve istemeyen iç ve dış mihraklar önce gezi olaylarını kullandılar. 6-7 Ekimde Kobani olaylarını, 17 Aralık'ta da paralel yapıyı kullandılar." Dedi.

Dış mihrakların Recep Tayyip Erdoğan'ı devirme planları olduğunu dile getiren Milletvekili Erdoğan, paralel yapının diğer gruplardan farkını şu sözlerle ifade etti:"Paralel yapı dosyalar elde ediyor bunu da şantaj olarak kullanıyor.İnsanların yatak odalarına kadar girerek mahremlerine kadar girerek dosyalar elde ediyor bunu da şantaj olarak kullanıyor.Türkiye'yi ele geçirme planları yapıyor." Mecliste görüşülen iç güvenlik yasasıyla ilgili paralel yapının diğer muhalefet partileriyle ortak hareket ettiğini dile getiren Gaziantep Milletvekili Erdoğan :" Muhalefet Cumhurbaşkanlığında olduğu gibi illerde kim güçlüyse onu destekliyorlar." dedi.

Sümeyye Hanım'a karşı yapılan operasyonun da bunların bir uzantısı olduğunu dile getiren Erdoğan:" Bunlar demokrasiyi değil gayri ciddi demokrasiyi esas aldılar.Kaos ve kargaşalarla Türkiye'de sürekli sıkıntılar üretmeye çalışıyorlar" dedi.

Haber:E.TAYHAN