Yerel seçimler her geçen gün biraz daha yaklaşırken, adaylık sürecini milletvekilleri de dikkatle takip ediyor. Görevdeki başkanlar icraatlarını, aday adayları da performanslarını bölge koordinatörüne beğendirmek zorunda...

Öncü Televizyonu Haber Koordinatörü Mehmet İbrahimoğlu'nun hazırlayıp sunduğu “Son Nokta” programına katılan Ak parti Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu, yerel seçimlerde belediye başkan adayları konusunda müdahil olmamasının düşünülemeyeceğini söyledi.

Kendisinin de koordinatörlüğünü yaptığı bölgede halkın memnuniyetini ölçmek amacıyla bir araştırma yapacağını belirten Kaşıkoğlu, önümüzdeki günlerde bölgesine giderek görevdeki belediye başkanlarının performansını ölçme çalışması yürüteceğini söyledi. Kaşıkoğlu, Düzce'nin de içinde bulunduğu bölgenin koordinatörü olan İstanbul Milletvekili Nusret Bayraktar'ın da aynı araştırmayı Düzce için yapacağını ifade etti.

Kaşıkoğlu, yolsuzluk yaptığına ilişkin bir kanı oluşan belediye başkanının yerinde kalamayacağını belirtirken, bunun yanı sıra halk ve partililer arasında başkanlardan memnuniyetin de bir anket aracılığı ile sorgulanacağını söyledi.