Doğru Yol Partisi Bolu eski Milletvekili Necmi Hoşver, Düzce’deki siyaseti değerlendirdi. Hoşver yaptığı açıklamalarda siyasetteki eski havayı göremediğini ifade ederken heyecansız bir seçim döneminin geçirildiğini vurguladı. Vatandaşların siyasete ilgi göstermediğinin altını çizen Hoşver, “Vatandaşlara hak veriyorum. İşsizlik hat safhada, geçim sıkıntısı var. Siyaset kimsenin umurunda değil açıklamasını yaptı.

“Eskiye göre heyecansız bir seçim süreci geçiyor. Vatandaşlar siyasete pek ilgi duymuyor artık. Ama onlar da haklı. İşsizlik var. Geçim sıkıntısı var. Siyasete ayrılacak zaman yok. Bir de siyasetteki üst düzey yöneticilerin kavgaları insanları siyasetten uzaklaştırdı. Eskinden seçim sandığına insanlar giderken kime oy atacakları belliydi. Ama şimdi bir basıdan mıdır nedir insanlar korkuyor kime oy atacağını söyleyemiyor bile.”
Siyasetin gidişinin hiç iyi olmadığının vurgusunu yapan Hoşver, Türkiye’nin bölünmeye doğru ilerlediğini ve AK Parti Milletvekillerinin kendi yaptığı hizmetleri unutturamamış olduğunun da altını çizdi.

“Bu gidiş pek iyi değil. Siyasi partiler dışarından kumandalı hale gelmiş. Ben milletvekili olduğum dönemden daha çok ilgi görüyorum. Çünkü şimdiki milletvekilleri benim yaptığım hizmetler yapamamışlar ve beni unutturamamışlar. AK Parti’nin 3 milletvekili var ve daha güzel hizmet getirmeliydi.”

Haber; Ü. ÇETİN