CHP İl Başkanı Kerim Görün yaptığı basın açıklamasında Düzce’deki eğitimin rotasyona ihtiyacı olduğunu ifade ederek “Eğitim para merkezi haline getirildi.” Şeklinde konuştu. Daha önceki yıllarda iktidara yol gösterdiklerini ifade eden Görün, iktidarın her şeyi biz biliriz mantığı ile başkalarını öteleyen tavırlar sergilediklerini ifade etti.

“Biz daha önce eğitim rotasyon kapsamına alınsın demiştik.” Diye sözlerini sürdüren Görün, “Eğitim öğretim şuanda sağlıksız koşullarda veriliyor” dedi. Milletvekillerine de gönderme yapan CHP İl Başkanı Kerim Görün, “Milletvekilleri Düzce’ye yeterince zaman ayırmıyorlar.” İfadesini kullandı.

“İktidar her şeyi ben bilirim diyor ve işler bu yüzden gecikiyor” şeklinde sözlerini sürdüren İl Başkanı Görün, Düzce’de prefabrik okulların kaldırılması için acil atılımlar yapılması gerekir. Burada da iş milletvekillerine düşüyor. Bu konuya bir an önce el atılmalı.” dedi.

Daha sonra Türkiye gündemine ilişkin füze kalkanı konusu ile ilgili sözlerini sürdüren Görün, İsrail Kalkanına evet diyen AKP hükümeti suçunu örtbas etmeye çalışmıştır. Ama ABD’li yetkililerin yalanlanmayan açıklamaları gerçeği gözler önüne sermiştir.” Şeklinde konuştu.

“Başbakan Erdoğan Türk Halkı aldatmıştır.” diye sözlerine devam eden Görün, Sayın Tayyip Erdoğan, İsrail Devleti’ne sunduğu bu değerli hizmetten dolayı Yahudi lobisinden ikinci bir “davut boynuzu” ödülü almaya hak kazanmıştır.” Diyerek sözlerini noktaladı.

Haber; R. BAL