Düzce’de yapılan önemli toplantılara Düzce Milletvekillerinin katılmaması dikkat çekiyor. Daha önce Eylül ayında yapılan Düzce’nin geleceği çalışma toplantısı yapılmış ve bu toplantıda Milletvekillerinin üçü de bulunmamıştı.
Yine eylül ayında yapılan Gaziler Günü kutlamasına da katılmayan Milletvekilleri, 24 askerimizin şehit düştüğü Hakkari’deki terör olaylarını kınamak için yapılan ve bütün siyasilerin katıldığı yürüyüşe de katılmadılar.
Aynı zamanda Düzce için büyük önem taşıyan ve Uluslararası olma özelliği taşıyan Yerel Yönetimler Ombudsmanlığı toplantısında da gözler Düzce Milletvekillerini aradı fakat onlar yine yoklardı. Düzce için önemli olan bu organizasyonlara Düzce’nin Ankara’daki temsilcilerinin katılmaması ise dikkat çekmeye başladı.
Daha önce Düzce’nin geleceği ile ilgili toplantıya katılmama sebebini açıklayan Milletvekili İbrahim Korkmaz, davet edilmediğini ifade etmişti. O toplantının ardından yapılan organizasyonlarda da milletvekillerinin bulunmaması akıllara “Milletvekilleri organizasyonlara çağırılmıyor mu?” sorusunu getiriyor.

Alınan bilgilere göre son yapılan Yerel Yönetimler Ombudsmanlığı toplantısı yapıldığı sırada İbrahim Korkmaz’ın Bakü’de olduğu ve Mavi Marmara adlı bir programa katıldığı öğrenildi. Diğer Milletvekilleri Fevai Arslan ve Osman Çakır’ın da Ankara’da olduğu öğrenildi.

Düzce’nin geleceği açısında önemli olan toplantılar ve Düzce halkı için önem taşıyan organizasyonlarda Milletvekillerinin bulunmaması ise değişik yorumlara neden olmaya başladı.

Haber; R. BAL