CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka ile Düzce CHP il teşkilatında yaptığı ziyarette çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ak partinin üç dönemdir iktidara gelmesini talihsizlik olarak nitelendiren Özcan, ikinci büyük talihsizliğin de Düzce’nin üç dönemdir milletvekillerinin AKP’den çıkıyor olması olarak ifade etti. Üç dönemdeki hizmetlere bakıldığında bir arpa boy yol kat edilmediğini söyleyen Özcan, Düzce’nin yeni dönem milletvekillerini “ silik” ve “vasıfsız” olduğunu dile getirdi.

Özcan “AKP’nin üçüncü dönemde iktidara gelmesi büyük bir talihsizlik oldu. İkinci büyük talihsizlikte düzce adına 3 dönemdir millet vekillerinin AKP listelerinden çıkıyor olması oldu. Bunun karşısında bakıyoruz düzce nereden nereye gelmiş diye bir arpa yol bile kat etmemiş olduğunu görüyoruz. Düzceliler çuvalla oy veriyor çay kaşığı ile hizmet almaya çalışıyor. 3 vekil gönderdi ancak üç vekilinin üçü de birbirinden “silik”, üçü de birbirinden “ vasıfsız “Düzce’nin sorunlarına hakim olmayan insanlar. Bu insanlarla Düzce’ye hizmet getireceğim diyorsunuz. Üzülerek söylüyorum ki Düzce’nin bu dönemdeki milletvekillerinden çok şey beklersek hayal kırıklığına uğramış oluruz.” Dedi.

“Kendimi Düzce’nin Milletvekili İlan Ediyorum”

Düzce’nin sahipsiz olmadığının ifade eden Özcan yeni dönemde mecliste Düzce’yi temsil edeceğini söyledi.

Özcan “Düzce sahipsiz değil. Bizler kendimizi Düzce’nin milletvekilleri olarak görüyoruz. Hatta inkar etmeye kalksam da Bolu ve Düzce’nin tek bir bütün olduğu gerçeğini değiştiremem. Kendimi buradan Düzce’nin milletvekili olarak ilan ediyorum. Bu dönem parlamentoda CHP’nin Düzce’den milletvekili olmadığını hissettirmemeye çalacağım. Düzce ile ilgili ne sorun varsa meclise taşımaya çalışacağım.” Şeklinde konuştu.

1977’den bu yana CHP’den milletvekili çıkaramayan bir ilin milletvekili olduğunu söyleyen Özcan, “Umuyorum Düzce de önümüzdeki süreçte bu talihini yenecek” dedi.

Özcan“1977’den bu yana milletvekili çıkaramayan bir ilin milletvekiliyim. Bu durum hem bölgedeki partililerimizi hem de Türkiye genelindeki yöneticilerimizi üzüyordu. Bolu olarak bu dönem makus talihimizi yenmeyi başardık ve bir milletvekili çıkardık. İnanamıyorum düzce önümüzdeki süreçte bu talihini yenecek ve Cumhuriyet Halk Partili bir milletvekili çıkaracak. Bunda tereddüttüm yok. Düzce’deki potansiyeli gören arkadaşlardan bir tanesiyim. Burada çok vasıflı partililer var. Seçmenin tercihini değiştirmek son derece zor, ancak imkansız değil.” Dedi.

Haber; S. KAŞKIR