MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz, yaklaşık 4 aydır kendilerini geri çektiğini ve iktidar partisinin ne yaptığını izlediklerini söyledi. 4 aylık zaman zarfı içerisinde değişen birşeyin olmadığını belirten Danışmaz, biz ne dediysek az demişiz dedi.

Danışmaz, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram'ın hal binasının satışında nasıl destek verdiyse almak için hiç çaba sarf etmemiştir dedi. Danışmaz, katlı otoparka "Bayramzade" isminin konulduğunu ve ne anlama geldiğini merak ettiğini söyledi.

Emit Fuarı'nda Belediye Meclis üyesi İsa Eser'in BDP'li Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'e plaket vermesine de büyük tepki gösteren Danışmaz, "İsa Eser bunu kendi yapmamıştır. Belediye Başkanı teşvik ettiği için belediye başkanınında istifa etmesi gerekir" dedi.

Abdullah Danışmaz 2009 yılında yapılan ihaleye de değindi. 

Danışmaz, Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu'nun "İktidar belli, muhalefet belli değil" sözüne de tepki gösterdi. Danışmaz, "Millet asıl siz vekilsiniz. Seçim meydanı er meydanıysa erkek gibi çıkacaklar." dedi. Stadın açık tribünün söz verilip yapılmadığına da tepki gösterdi.

Abdullah Danışmaz son olarak Çoban Daçık konusuna da değindi. 2010 yılında bitirileceğinin sözünün verildiğini ancak halen hiç bir çalışmanın yapılmadığını söyleyen Danışmaz, koskoca İl Belediye Başkanı dalçığı 2010'da bitireceğim diyor ancak Gümüşova Belediye Başkanı MHP'li ve Gümüşova dalçık tamamlandı. Vatandaşlarda hangi parti iktidarsa o belediyeye hizmet daha iyi gelir. İşte herşey ortada." dedi.

Haber, Ş. ÇAKIR