2011 Genel Seçimlerinin ardından uzun süre sessizliğe bürünen Türkiye Partisi Düzce İl Başkanı Erdoğan Bıyık, bugün düzenlediği basın toplantısı ile Düzce milletvekillerinin 1 yıllık icraatlarını değerlendirdi.
Bu dönem milletvekillerini  geçtiğimiz döneme göre  daha pasif bulduğunu belirten Bıyık, vekilleri sert bir dille eleştirirken çarpıcı iddialarda bulundu.
Hizmet Yapmak İçin Adam Olmak Lazım
“Bugün Bolu sularımızı bile alıp götürüyor, vekillerimizin bundan haberi yok.” Diyen Bıyık, “Milletvekilleri diğer dönemlere göre daha zayıf olduğunu görüyorum. Düzce’ye hizmet yapmak, yatırım getirmek ve Düzce’nin çıkarlarını mecliste savunmak için milletvekili olmak lazım. Milletvekillimizin çok yeterli olduğunu düşünmüyorum, yeterli olacaklarını zannetmiyorum. Çünkü bir takım dalaşmalarla, spekülasyonlu işler ve eleştirilerle bu memlekete hizmet yapılmaz. Bu memlekete hizmet yapmak için adam olmak lazım. Adam gibi konuşmak, adam gibi hizmet yapmak lazım.”diye konuştu.
Muhalefetin Umursamaz Tavrı Var
Düzce’deki muhalefetin de yeterli olmadığını savunan Bıyık, iktidar partisinin de bu boşluktan yararlandığını iddia etti.

Bıyık, “Muhalefet elinden geleni yapıyormuş gibi görünüyor ama umursamaz tavrı var. Biri senin hakkında konuştuğunda gider sorarsın. Muhalefet bunu tam olarak başaramadığı için iktidar milletvekilleri de kafalarına göre “ biz güçlü bir şekilde geldik, bizi eleştirmeye kimsenin gücü yetmez” edasıyla muhalefete hiçbir türlü cevap vermeme yoluna gidiyor. Bu çok yanlış bir durum. Düzce’de yaşayan her bireyin hesap sorma hakkı var. Düzce halkını da sorgulamaya davet ediyorum.”dedi.

Haber; S. KAŞKIR