AK Parti'nin İstanbul Kazlıçeşme'de düzenleneceği “Milli İradeye Saygı Mitingi” için Düzce İl Başkanlığı önünden bugün otobüs kaldırıldı. AK Parti'nin büyük mitingine Düzce'den parti üyelerini ve vatandaşları taşıyan 5 otobüs gitti. Gezi Parkı eylemlerine karşı 'Büyük oyunu bozmaya, haydi tarih yazmaya' sloganıyla yapılacak miting için otobüslerin yanı sıra bazı partililer de özel araçlarıyla gitti.



AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, katılımdan memnun olduklarını belirtirken düzenlenen mitingin demokrasiye sahip çıkma mitingi olduğunun altını çizdi.

Kaşıkoğlu, “Ülkemizde karalık emeller besleyenlerin tahrikleri altında sokağa dökülme ve demokrasi dışı bir takım yolların denendiğini görüyoruz. Eski karanlık günlerin özleminin duyan bir takım güçlerin oyunlarını bozmak ve demokrasiye sahip çıkmak adına düzenlenen bir program. Bizde teşkilat olarak orada yerimizi alacağız. Ekonomik imkanı olmayan insanlarımız için otobüslerimizi hazır tuttuk. Gelen vatandaşlarımız otobüslerimizi doldurdukça hareket edeceğiz. Özel araçlarımızla giedeceğiz. Bugün sadece AK Parti'ye gönül vermiş insanlarımızın değil, demokrasiye gönül vermiş insanlarımızın günü. Gördükki bazı çıkarları zedelenenler 28 Şubat, Ergenekon soruşturmasından rahatsızlık duyanlar ve milletin kanını emerek gelişen ve zevki sefa sürenler tencere tava eşliğinde bir takım prokotorlerin eşliğinde sokaklarda eylemdeler. Polisle çatışıyorlar, yakıp, yıkıyorlar. Polislere nasıl linç girişiminde bulunulduğu kamu araçlarına zarar verildiği, ülkenin nasıl yangın yerine çevrilmeye çalışıldığı net olarak görülmekte. Bu acılar yaşanmasın diye biz de bu can bu bedende durduğu müddetçe Tayyip Erdoğan Türkiye'nin değil, dünyanın sessiz mazlumlarının lideri olmaya devam edecektir. Gün sadece Tayyip erdoğana değil, Türk milletinin namusuna sahip çıkma günüdür” diye konuştu.



Vatandaşlardan bazı provakasyonlara kapılmamasını isteyen Kaşıkoğlu, şöyle konuştu:

“Umut ediyorum halkımız provokatörlerin provokasyonlara kapılmaz. Her şeyin tecelli ettiği, birlik ve beraberlik içerisinde, düşmanı sevindirmeden, aklı selim olarak bu süreci takip eder. Allah birliğimizi ve dirliğimizi bozmasın. Bu bizim daha büyük kenetlenerek sirkelenip ülkemize sahip çıkmamıza imkan sağlayacaktır”

Haber: S. KAŞKIR