Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 31 Aralık Pazar Günü Kalıcı Konutlar Spor Salonu’nda yapılacak AK Parti 6. Olağan İl Kongresi’nin saatinde değişiklik yapıldı. 15:00’da yapılması planlanan kongrenin saat 13:00’a alındığı bildirildi.

Bolu İl Kongresi iptal edildi
Öte yandan, Bolu’da saat 17:00’da yapılacak AK Parti Bolu 6. Olağan İl Kongresi’nin iptal edildiği ve Erdoğan’ın Bolu programının ileri bir tarihe alındığı açıklandı. Bolu İl Kongresi için Erdoğan’ın adayları yakın markaj altına alacağı ve yapılan değerlendirmelerin ardından kararını vereceği öğrenildi.
Ayrıca Bolu’da yapılacak kongrenin iptal olmasından nedeniyle Erdoğan’ın Düzce Valisi Zülkif Dağlı’yı makamında ziyaret edeceği daha sonra ise kongre ve miting alanına geçeceği öğrenildi.

Hazırlıklar tamamlandı
Hazırlıkların tüm hızıyla sürdüğü kongre alanında çalışmalar tamamlandı. Çevre düzeni ve temizlik çalışmalarının ardından kapalı spor salonunda yapılan tadilatlar sonrasında AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla salonda süsleme çalışmalarının da tamamlandığını açıkladı.

Haber: Ö.YILMAZ