AK Parti Düzce Merkez İlçe Başkanlığı tarafından aylık olarak düzenlenen danışma toplantılarının Ekim ayı birleşimi gerçekleştirildi. Gençlik  ve Spor İl Müdürlüğü Konferans Salonu'nda yapılan AK Parti Düzce Merkez İlçe Danışma Toplantısına Bölge Koordinatörü Mehmet Ali Okur, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hakan Kuşcuoğlu, Merkez İlçe Eski Başkanı Durmuş Arslan, İl Teşkilat Başkanı Okan Acar, Düzce Belediyesi Başkan Vekili Salih Keskinli, Yazar Mustafa Birinci, Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan ve çok sayıda partili katıldı.

"M
otivasyonun yüksek tutulması en birinci önceliğimizdir"
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hakan Kuşcuoğlu, Merkez İlçe Eski Başkanı Durmuş Arslan'ın memuriyete dönmesiyle birlikte görevi devraldığı günden bu yana parti içindeki uyumlu çalışmalarına değinerek  15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından teşkilat olarak birlik, beraberlik içerisinde demokrasiye sahip çıktıklarını da şu sözlerle kaydetti: "Merkez İlçe Başkanımız sayın Durmuş Arslan’ın memuriyete dönüşü üzerine 28 Haziran 2016 tarihinden itibaren aynı yönetimle görevimize devam etmekteyiz. Teşkilatımıza bağlı tüm üyelerimize ziyaretlerde bulunduk. Güncellemelerini tamamladık. 15 Temmuz akşamı kalkışma haberi ile ben ve bütün yönetim arkadaşlarım kısa bir süre içerisinde parti binasında toplanarak istişarelerde bulunduk. Bu süreçte demokrasi nöbetlerine katıldık. Nöbetlerin bitmesiyle merkez ilçe olarak mahalle ve köy başkanlarımızı yeniden süreci gözden geçirip güncelledik. AK Parti Ailesi olarak teşkilat yapılandırmasında yarın seçim olacakmış gibi hazır bulunulması, motivasyonun yüksek tutulması en birinci önceliğimizdir."

"Eleştiriler kendi bünyemizde kalsın"
Belediye başkanları adına konuşan Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan, 15 Temmuz Şehitlerini anarak başladığını konuşmasında eleştirilerin parti içinde kalmasını temenni ederek şu ifadeleri kaydetti.  Ercan, "Özellikle 10 tane belediye başkanının parti bünyesinden olması ayrı bir güven veriyor, birliktelik sağlıyor. Teşkilatın koruyucu şemsiyesi altında bu hizmetleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Teşkilattan özellikle istirhamım eleştirilerin kendi bünyemizde kalması. Kamuoyu nezdinde seçilen kişilerin korunmasını temenni olarak sizlerden istirham ediyorum" dedi.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.