MÜCADELENİN BAŞLANGICI

Düzce'nin en eski yerleşim birimlerinden biri olan ve seçime kısa bir süre kala mahalle yapılan Konuralp’e ilk seçim bürosunu Milliyetçi Hareket Partisi açtı… MHP’nin Konuralp’teki ilk seçim bürosunun açılışına ilgi de yoğun oldu… Açılışta yapılan konuşmalarda Konuralp’in mahalle olmasına tepkiler bir kez daha dile getirildi ve tüm vatandaşlar MHP çatısı altında toplanmaya davet edildi.


Açılışta Konuralp Eski Belediye Başkanı ve mahalle olmadan önce MHP’den belediye başkan adayı olması beklenen İbrahim Aykut ile kısa süre önce CHP’den MHP’ye geçen Cemal Önenç de hazır bulundu…


MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, Konuralp’te açtığı seçim bürosunun mücadelenin başlangıcı olarak nitelendirerek “bismillah diyoruz” dedi. 

Küçük, “Konuralp’in ismini silmek adına bir takım eylemlerde bulundular. Bunu da seçime denk getirdiler. “Artık yeter” diyoruz. Biz Konuralp’i yaşatacağız. Tek yürek olup Konuralp’in sesini Türkiye’de duyuracağız. Onu yaşatmak bizim boynumuzun borcu. Kimse tarihten silemez. Düzce Belediyesi'ni güçlendirmek adına Konuralp’i dahil etmek akıl işi değildi. Size bize sorulmadan yapılan böyle oluyor. Burası mücadelenin başlangıcı olacak.” dedi.

Sandalyenin üzerinden Konuralplilere seslenen Küçük’ün konuşması zaman zaman “Allah büyük, Ömer Küçük”sloganları ile kesilirken, bazı vatandaşlar da gözyaşlarını tutamadı.

MHP ÇATISINDA TOPLANALIM

Yerel seçimlere “MHP Tek çatı” sloganı ile giren Milliyetçi Hareket Partisi’nde, İl Başkanı Abdullah Danışmaz da bu konuya dikkat çekerek herkesi birlik olmaya davet etti.


Danışmaz, “Siyasetin ötesinde herkesin Düzce’ye sahip çıkması lazım. MHP çatısı altında toplanalım. Konuralp’i peşkeş çekenleri, onuruyla oynayanları biliyoruz. Siyaset ötesi bir yönetim oluşturalım.” diyerek iktidar partisine yüklendi.

Danışmaz, konuşmasının ardından Konuralp’ten Belediye Meclis üyesi olan Cemal Önenç’e rozetini taktı. Danışmaz, dualar eşliğinde Küçük ve Önenç’le birlikte seçim bürosunun kurdelesini kesti.

Haber;S.KAŞKIR