Düzce'deki Parti İl Başkanlıkları tarafından yerel seçimlerde boy ölçüşecek adayları belirleme çalışmaları devam ederken özellikle muhalefet partilerinden hala ses çıkmadı. MHP bazı adaylarını açıklarken CHP'nin hala suskunluğunu koruduğu gözleniyor. Diğer taraftan Ak Parti'de aday adaylarını seçtikten sonra şimdi de aday adayları arasından seçim yapmaya çalışıyor.

Partilerin özellikle Düzce Belediye Başkanlığı için adaylarını hala açıklamadığı bilinirken Ak Parti'den de Düzce Belediye Başkanlığı için mevcut Başkan Mehmet Keleş ile birlikte 4 aday adayının bulunduğu görülüyor.

MHP ve CHP'nin de ilerleyen günlerde adaylarını açıklaması beklenirken bu adayların kamuoyu tarafından ne şekilde yankılanacağı adayların açıklanmasının ardından belli olacak. Partilerin adaylarını hala açıklamaması ise Düzce Belediye Başkanlığı için en etkili olacak isimler üzerinde düşünüldüğünün ıspatı oluyor.

Özellikle önümüzdeki bir haftalık süreç hem muhalefet partileri hem de iktidar partisi için önemli bir hafta olacağa benziyor. Ak Parti'nin Düzce Belediye Başkanlığı için 5 aday adayından kimi göstereceği merak edilmeye devam ederken diğer partilerinde adaylarını ne zaman açıklayacağı ise tam olarak bilinmiyor.