Ak Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte CHP ve MHP İl Başkanlarını ziyaret etti. İl Başkanları tarafından kapıda karşılanan Kaşıkoğlu,ziyaretlerde yaptığı konuşmlarda farklı görüş açılarının Düzce’ye hizmet etmeye engel olmadığını ifade etti.
Kendimi Burada Yabancı Hissetmiyorum
“Demokraside farklı düşünlere sahip olmak bir araya gelmemize engel olamaz.” Diyen Kaşıkoğlu, Farklı söylemlerle toplumun karşısına çıkıyoruz. Çok partili bir siyasal sistem var, bu farklı bakış açılarını bir zenginlik olarak görmek ve bu zenginlikten toplum için çıkarımlar elde etmek durumundayız. Çok fazla didişmeye gerek olmadığımızı , birlikte tatlı bir rekabet içinde toplumu daha iyi yerlere taşıyacağına inanan biri olarak ben bugün yaptığımız ziyaretlerin aramızdaki ilişkiyi farklı noktalara getireceğine inanıyorum… Kendimi burada yabancı hissetmiyorum. Düzce toplumuna hizmet etmek isteyen insanların içinde bulunuyorum. Böyle baktığımızda paylaşacak bir şey olduğunu düşünüyorum. Biz yüz yüze gelen sorunlarını paylaşabilen ve çözüm üreten bir anlayışı siyaset zeminine oturtabiliriz.” diye konuştu.
Hepimiz hizmet için varız
CHP İl Başkanı Basri Karslıoğlu ise, bu ziyaretin Düzce için yeni bir başlangıç olduğunu belirterek daha çok birlik ve beraberlik içinde olunması gerektiğini söyledi.
Karslıoğlu, “Düzce’deki birlik ve beraberliğin mecliste de olmasını istiyorum. Bu Düzce’de bir başlangıç olur. Bundan sonra Düzcemiz’in daha yaşanabilir bir il olması için birlik ve beraberlik içinde oluruz. Hepimiz hizmet için varız.” diye konuştu.
Daha Sonra MHP Teşkilatını ziyaret eden Kaşıkoğlu, burada da aynı temennilerde bulunarak “ siyaset sadece kavganın yapıldığı bir yer değil.” dedi.
MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz ise bu ziyaretlerin sık sık yapılması gerektiğini ifade ederken, bir de eleştirisi oldu.
Danışmaz, “ 2 dönem milletvekilliği yaptınız. Keşke milletvekili olduktan sonra tüm Düzcenin milletvekli olsaydınız.  bu ziyareti o zaman da yapsaydınız. Hepimizin amacı Düzce’ye hizmet etmek. 3 dönemdir tek başına iktidar olan bir siyasi partisiniz. Halk sizi takdir etti ve destek verdi. O yüzden sorumluluğunuz çok büyük. Doğru olmak noktasında hep birlikte çalışalım eksiklerini söylemek de de yüksünmeyelim. Siyaset bir araç dostluk ve arkadaşlıklar baki. Kırmadan dökmeden bir çalışma yapılmasından yanayım…biz siyasetimizi yapalım herkes seçmenine karşı görevini layıkıyla yapsın..” diye konuştu.
Ak Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu’ da Danışmaz’ın sözlerine kendi eksiklerini de kabul ederek katıldığını söylerken yapıcı ve şeffaf eleştirilere her zaman açık olduklarını söyledi.
Kaşıkoğlu sadece Bayramlarda değil her zaman biraraya gelinmesi gerektiğini dile getirerek muhalefetin demokrasilerde önemli olduğunu söyledi..
Kaşıkoğlu, ziyaretlerde Düzce ile ilgili projelerde diğer partilerin de desteğini alacaklarını sözlerine ekledi.
Yeni Ak Partililere ziyaret
AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu ve yönetim kurulu üyeleri eski HAS parti il başkanı Halil Aydın'ı ziyaret ettiler. Ziyarette, belediye başkanlığı için adı geçen yine eski HAS partili Selahattin Aydın da bulundu.
Kaşıkoğlu, 7 Nisan'da il danışma meclisi toplantısına Numan Kurtulmuş’u davet ettiklerini, bu tarihte HAS partililerin de aralarında olmasını istediklerini belirtti. 

Haber: S. KAŞKIR