Her fırsatta muhtarlar ile bir araya gelerek istişare toplantıları yapan AK Parti Milletvekili Ayşe Keşir bu kez Konuralp Bölgesi muhtarları ile bir araya geldi.
AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı organizasyonunda gerçekleştirilen toplantıda Keşir’e Merkez İlçe Başkanı Hakan Kuşçuoğlu da eşlik etti.

“Burası üvey evlat gibi kaldı”

Toplantıda bir konuşma yapan Keşir, “Bu bölgeye özel olarak bir araya gelelim istedim. Bu bölge bizim için kıymetli Düzce’nin her yeri gibi. Buranın farklı bir tarihi, doğal güzellikleri, imkanları var. Burası kuruldu kurulalı bizim için çok önemli.” dedi.

Bu sırada bir muhtarın, “Burası 2014 yerel seçimlerinde Düzce’ye bağlandıktan sonra üvey evlat gibi kaldı” çıkışı dikkatlerden kaçmadı.

Keşir ise muhtara şu yanıtı verdi:
“Kayıp dediklerinizin hepsi, kazanca döner inşallah. Burası Prusias’dan dolayı bir altın madeni. O anlamda bir endişeniz olmasın. Çok güzel bir imkan burası. Onların hepsini hem mahalle hem de bölge anlamında konuşacağız.”

“Eksik ve ihtiyaçlar nelerdir onları konuşacağız”

Son olarak toplantıya ilişkin bir değerlendirmede bulunan AK Parti Milletvekili Ayşe Keşir, şu ifadelere yer verdi:
“Biz muhtarlarımızla farklı sebeplerden dolayı bir araya geliyoruz ama bugün de özellikle Konuralp Bölgesi’nde bulunan muhtarlarımızla Konuralp gündemli bir toplantı yapalım istedik. Merkez İlçe Teşkilatımızın organizasyonunda olan bir istişare toplantısı gerçekleştireceğiz. Eksik ve ihtiyaçlar nelerdir onları konuşacağız.”

HABER: Ö. YILMAZ


Web'den izlemek için: http://yerelmedya.tv

 Android için: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.taksimbilisim.yerelmedya

İOS için: https://itunes.apple.com/tr/app/art%C4%B1-yerel-medya/id593435447?mt=8