AK Parti İl Başkan’ı Metin Kaşıkoğlu ve İGM Üyelerile birlikte Türkiye Muhtarlar Derneği Düzce Şubesi ve Tüm Muhtarlar Derneği Düzce Şubesi’nin kullandığı Belediye’ye ait Belediye Muhtarlar Lokali’nde bir grup muhtarla bayramlaştı.

 




Türkiye Muhtarlar Derneği Düzce Şube Başkan’ı Ahmet Yılmaz ve Tüm Muhtarlar Derneği Düzce Şube Başkan’ı Muammer Ceylan ve bir grup muhtar tarafından karşılanan AK Parti İl Başkan’ı Metin Kaşıkoğlu ve beraberindeki İGM üyeleri kısa süreli bir kaynaşmanın ardından söz alan İl Başkan’ı Kaşıoğlu; “ Kapım muhtarlara sonuna kadar açık. Hem Partimin kapısı hem İGM kapısını size sonuna kadar açık.” Diyerek başladığı konuşmanın cumhurbaşkanlığı seçimlerine getirerek destek istedi.

 





Cumhurbaşkan’ı seçiminin küçük bir seçim olduğunu vurgulayan İl Başkan’ı Metin Kaşıkoğlu, ilerki günlerde köylere giderek seçim hakkında destek isteyeceklerini hatırlattı.Cumhurbaşkan’ı seçiminin önemi üzerinde duran İl Başkan’ı metin Kaşıkoğlu 5 İGM üyesi ve parti olarak herzaman muhtarların yan ında olduklarını belirterek destek, katkı ve oy konusunda muhtarlara manevi baskıda bulundu.

 

 

Haber;E.Tayhan