Seçimin ardından 3 milletvekilini alan AK Parti’ye bugün tebrik ziyaretinde bulundu. Ziyarette AK Parti İl Başkanı Mustafa Yılmaz, milletvekilleri İbrahim Korkmaz, Fevai Arslan, Osman Çakır, merkez ilçe başkanı Mustafa Keskin, Muhtarlar Derneği Başkanı Osman Yaman, partililer ve Muhtarla vardı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Başkanı Mustafa Yılmaz, uzun sürecek bir propaganda döneminin ardından muhtarla tekrar yola devam etmenin mutluluk verdiğini vurguladı.

Daha sonra konuşan Milletvekili İbrahim Korkmaz muhtarlarla ilgili yapacağı projesini açıkladı. Muhtarın sıkıntılarını sanal ortamda kendine iletilmesini isteyen Korkmaz, biz sorunları bilgisayar ortamında toplayıp, sorunları oradan çözüm bulacağız.” Dedi.

Daha sonra konuşan Milletvekili Fevai Arslan, çalışmalarda destek veren vermeyen herkese teşekkür etti. Arslan bundan sonra da muhtarlarla diyalogların artarak devam edeceğini kendisinin zaten il Başkanlığı döneminde bu işlerin içinde olduğunu vurguladı.

Arslan’ın ardından konuşan Milletvekili Osman Çakır, yüzün üzerinde köye gittiklerini ve sorunları yerinde tespit ettiklerini vurtguladı ve birkaç muhalefet dışında herkes tarafından olumlu karşılandıklarını vurguladı.

Son olarak konuşan Muhtarlar Derneği Başkanı Osman Yaman, AK Parti iktidarı ile üçüncü kez yola devam edeceklerini ve herkesle mesai arkadaşı olduklarını vurgulayarak “muhtarlar üzerinden siyaset yapılmasın” dedi.

Haber; R. BAL