31 Mart Yerel Seçimler öncesinde çalışmalarını sürdüren MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, Düzce Belediye sınırları içerisinde yer alan 56 mahalle muhtarıyla, düzenlenen kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi.



Muhtarları kapıda karşılayan Başkan Adayı Bıyık, muhtarlarla birebir ilgilendi.

Düzenlenen programda 56 merkez mahalle muhtarına seslenen MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, katılımın yoğunluğundan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, seçilmesi halinde önümüzdeki dönem hep birlikte çalışma temennisinde bulundu.



“Sizlere söz veriyorum belediyeyi hep birlikte yöneteceğiz”
MHP heyetinin daha önce kendilerini ziyaret ettiğini ve sıkıntıları dinleyip gerekli raporları kendisine ilettiklerini söyleyen Bıyık, şunları kaydetti:

“Burada bulunan muhtarlarımın büyük çoğunluğu beni tanıyor. Aynı şekilde ben de sizleri tanıyorum. Ben bu yola çıkarken 75 yaşındaki amcamın, teyzemin oğlu, 25 yaşındaki gençlerin ağabeyi olacağım dedim. Düzce’nin sevgi eksikliği olduğunu ve bizim ilk olarak bu eksikliği gidermemiz gerektiğini ifade ettim. Sizlere söz veriyorum belediyeyi hep birlikte yöneteceğiz. 15 günde bir mahalle olacak şekilde sizlerin ayağına biz geleceğiz. Sizler toplum liderisiniz ve önemli insanlarsınız. Mahallenizde yaşanan bütün olaylara sizler vakıfsınız ve mahallenizin gelişmesinden de sizlerin önemi büyüktür.”

Bıyık ayrıca, 19 Ocak Cuma günü 18 Temmuz Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak aday tanıtım toplantısına tüm muhtarları davet ederek, “Tanıtım toplantımıza iştirak etmeniz bizleri mutlu edecek” temennisinde bulundu.

“Bıyık’a yerel seçimlerde başarılar dilerim”
Muhtarlar Derneği Düzce Şubesi Başkanı Mensur Bilgin ise yaptığı konuşmada, “MHP’den Düzce Belediye Başkan Adayı olan Erdoğan Bıyık’a 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde başarılar dilerim. Aynı şekilde muhtarlar olarak 31 Mart seçimleri bizlerin de seçimi olacak. Yapılacak olan seçimlerde Başkan Adayı Erdoğan Bıyık’a ve biz muhtar adaylarına başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

Son olarak muhtarlara, 1 Nisanın kendisinin doğum günü olduğunu söyleyen MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, alacağı en güzel hediyenin vatandaşların oyları olduğunu söyledi.

HABER: Ö.YILMAZ


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ