AK Parti Akcakoca ilçe başkanı mustafa Ezer, son 3 ay içerisinde Akçakoca Devlet Hastanesi'nin hizmetlerinde artış yaşandığını belirterek, ''50 yataklı Devlet hastanemizde son 3 ay öncesine kadar doktor ve personel eksiğimiz vardı. İl Sağlık Müdürlüğü ve milletvekillerimizinde desteği ile bu sorunlar aşıldı. Şu an hastanemizde görevli,dahiliyeci, 3 tane operatör, diş, göz, kadın-doğum, çocuk bakım, ortopedi olmak üzere bir çok doktorumuz ve personel hizmet vermektedir dedi.
Yatan hasta sayımız 20 olmuştur. Özellikle Yoğun Bakım Ünitesi kurma çalışmalarımız hızla sürmektedir. Hastanemiz geçen ay ISO 9001 belgesi almıştır. Amacımız hastalarımızı sevk etmek değil, hastalarımıza kendi hastanemizde bakacak hale gelmek''
Ocak ayından itibaren ilçe başkanlığı görevinde bulunduğunu ifade eden Ezer, ''İlçe teşkilatımızı yeniden yapılandırmaya geçtik ve çalışmalarımız hızla ilerlemektedir diye konuştu.
CHP'li Belediye yönetimini eleştiren Ezer, ''Bizler bir yıldır Belediye çalışmalarında herhangi bir değişiklik görmüyoruz. Bir proje çalışması henüz başlamış değil. Belediye Başkanı asli görevlerine dönmelidir. Organik tarım ve Organik Gübre çalışmaları ile ilgili parti teşkilatı ile köy köy dolaşarak Organik çalışmalarını anlatıyorlar. Bence bu çalışmaları bırakıp asli görevini yapmalıdır.'' dedi.
Fındık üreticisine doğrudan destekleme kapsamında hükümet tarafından tam destek verildiğini belirten Ezer, şunları söyledi:
''Akçakoca ilçemize Doğrudan Gelir Desteği olarak 17 milyar TL para girdisi yapılmıştır. Fındık üreticisi bu destekleme ile güçlendirilmiştir. Bu destekleme 2 yıl daha yapılacaktır”