14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)’nin kuruluşunun 18. Yıldönümü dolayısıyla AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, yazılı bir mesaj yayımladı.
 
AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, 14 Ağustos 2001’de kurulan AK Parti’nin Türkiye Cumhuriyet tarihinin bir dönüm noktası olduğunu belirttiği açıklama da şunları söyledi:
 
"Halkımızın teveccühü ile bugünlere gelen Partimiz, milletimizle kucaklaşmaya ve ülkemizi 2023 ve sonrasında da 2071 hedeflerine taşımaya devam edecektir. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan partimiz Türk demokrasi tarihinde çok önemli bir dönemin başlangıcı olmuştur. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ’Her şey Türkiye için’ ve ’Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olamayacak’  diyerek başlattığı siyasi mücadelemiz bugün 18. yılına ulaşmıştır. AK Parti bir siyasi parti olarak parti içi demokrasi, millet iradesine saygınlık, siyasi ahlak ve erdem anlamında Türk siyasi hayatına yüksek değerler katmıştır. Partimiz kuruluşundan bugüne Cumhuriyet tarihinde eşine az rastlanır şekilde başarısını her seçimde yükselterek milletle kucaklaşmıştır.”
 
 
“Milleti yaşat ki devlet yaşasın”
 
AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana yeniliklere imza attığını belirttiği mesajına şöyle devam etti:
 
 “Milleti yaşat ki devlet yaşasın anlayışı ile bu yüce milletin gönlüne girerek yapılan bütün Genel ve Yerel seçimler ile referandumlarda milletimizin teveccühüne mazhar olmuştur. Kurulduğu günden bu güne kendisini millete adamış AK kadrolarıyla ülkemizde yeniliklere ve reformlara imzalar atmıştır. 18 yıldır milletimizin çizdiği yoldan asla şaşmadık. Milletimizin verdiği kararlara hep saygı duyduk. Milli iradeyi her şeyin üstünde gördük. 18 yıldır bizimle birlikte yol yürüyenlere teşekkür ediyoruz. Bu bilinçle önümüzdeki süreçte de milletimizin üzerimize yüklediği sorumluluğu yerine getirmek için AK Parti olarak daha çok çalışacağız. AK Parti olarak nice yıllara hep birlikte ulaşmamız dileğiyle. Bize verdiğiniz bu destek ve güvenden dolayı aziz milletimize teşekkür ediyorum."
 
HABER: M.KADAŞ