Akçakoca belediye Başkanı Fikret Albayrak hem ilçede devam eden çalışmaları hem de yaklaşan yerel seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu. 4 buçuk yılda çalışmaların büyük bir bölümü tamamladığını ifade eden Albayrak, hedeflerine ulaştığını belirtti.


HEDEFLEDİĞİMİZİN ÇOK ÜSTÜNDEYİZ

 
Yapılan çalışmaların sandığa yansıyacağını belirten Albayrak, “2014 seçimlerini birinci olarak göğüslemek istiyoruz”dedi.
Albayrak, “Her yapılan çalışma sandığa yansır. Biz çok da seçimi düşünerek çalışmadık. Akçakoca’yla ilgili 2009'da hedeflediğimizin çok üstündeyiz. Yapamadıklarımız da var yani elimizde olmadan bekleyen projelerimiz de var. Vaat ettiklerimizin de çok çok üstünde daha değişik bölgelerde de ciddi çalışmalarımız var.Bunun zaten yansımaları sosyal yaşamda, ekonomik yaşamda Akçakoca’da kendisini de göstermeye başladı. Ben CHP'nin Akçakoca’dan tek adayıyım. Biz 5 yılda yaptıklarımızı en ücra köşedeki vatandaşımıza da ulaştırmaya çalışacağız ve yeni projelerimizi anlatacağız. Bu 4-5 ayda halkımıza anlatacağız. Birçok şey yapılabilir ama siyaset karşıdakinin anladığı kadardır. Yaptıklarımızı doğru anlatamazsak başarısız oluruz. Bu algı meselesidir. 2014 seçimlerini birinci olarak göğüslemek istiyoruz.” dedi.
İktidar Partisinin almakta ısrarcı olmasından keyif duyduğunu belirten Albayrak, bunun Akçakoca’daki değişim göstergesi olarak nitelendirdi.
Albayrak, “Aslında müthiş bir keyif alıyorum demek ki bu kadar çok aday varsa Akçakoca önemli bir konuma gelmiş. 2009'da böyle değildi. Önemli bir ilçe haline gelmiş. Son beş yılda yaptığımız yatırımlarla Türkiye’nin önemli bir ilçesi haline gelmiş. Her siyasi partinin almak istediği, Her siyasi partinin yönetmek istediği bir ilçe noktasına gelmiş. Buda aslında bizim başarımızı gösterir. Her siyasi parti Akçakoca’yı yönetmek istiyorsa bu son beş yıldaki Akçakoca’da yapılmış olan değişimin göstergesidir. Güzel bir ilçeyi, Türkiye için önemli bir ilçeyi herkes almak ister. Buda AKP'den bir çok aday olması 5 yılda yaptıklarımızın ne kadar doğru olduğunu gösterir.” dedi.

 

Haber; S.KAŞKIR