AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır ve AK Parti Yığılca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Yiğit, Yığılcalı vatandaşlarla bir araya geldi.

Gece saatlerinde gerçekleştirilen ve basın mensuplarının da bulunduğu toplantıda konuşan Yiğit, 31 Mart öncesinde bir değerlendirmede bulundu.

Yaklaşık 10 gün önce seçimin sonuçlandığını ifade eden Yiğit, toplantıya gösterilen katılımın yoğunluğuna işaret ederek, şu ifadeler kullandı:

“Gecenin bu saatinde burada olmanın bir ayrıcalık ve farklılık olduğunu düşünüyorum. Gazeteci arkadaşımın huzurunda da bunu ispat ettiniz. Ümit ediyorum ki o da burada gerekli cevabı ve mesajı almış olmalı. Yığılca da bu için bittiğini bundan 10 gün önce de konuşmuştum. O da beni çok sevdiği için biraz daha çalışmam hususunda beni uyarmıştı. Bu neticede biraz daha hızımızı arttırdık. İşte bu akşam, bu gençler; ne Hacılar Köyü’nden, ne Sarıkaya Köyü’nden, ne bilmem ne köyünden gelmedi. Merkezin bağrından çıkan gençler. Bu iş Yığılca’da biteli yaklaşık 10 gün olmuştur. Yığılca’mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.”



Çakır, Yiğit’e destek istedi

Yiğit’in ardından konuşan ve toplantıya katılan Yığılcalılara seslenen AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır, “Benim Yığılca’daki temsilcim Muzaffer Yiğit’tir” diyerek şunları söyledi:

“24 Haziran’da bize destek verdiniz ve 11 yıl sonra Fahri Çakır’ı, siz milletvekili yaptınız.  Ben de size layık olmak için çalışıyorum. Çalışmaya devam edeceğim ancak, 31 Mart’ta bu arkadaşlarımı sizden istiyorum. Muzaffer Başkan’ı, belediye meclis üyeleri ile beraber, İl Genel Meclisi adayı 2 arkadaşımı, sandıkları patlatırcasına dopdolu oyla İnşallah, sizlerden istiyorum. Muhtar adaylarından istediğinizi seçin, hangisini seçerseniz biz başımızın üstüne taç ederiz. Ama siyaseten AK Parti’ye, bakın ittifak falan yok, ana gövde AK Parti, En büyük muhtar Recep Tayyip Erdoğan. Biz AK Partiliyiz. Recep Tayyip Erdoğan’ın partisinde siyaset yapıyoruz. Yığılca’ya ilk defa ayak basan Cumhurbaşkanı kim, Recep Tayyip Erdoğan.”

Açıklamaların ardından toplantıya katılan vatandaşlar Muzaffer Yiğit’e tezahüratlar yaparak sevgi gösterisinde bulundu.

Haber: İ.İ.AYDOĞDU