Yaklaşık 1 aydır yoğun seçim çalışması yürüten siyasi partilerin çalışmalarının meyvesini alacakları gün geldi çattı. Yerel seçimlere saatler kala siyasi partiler ve adayları seçmene son çağrılarını yapmaya başladı.


Cumhuriyet Halk Partisi de parti binasında il başkanı Nurettin Türkmen, Merkez İlçe başkanı Semih Cemşit, Düzce Belediye Başkan Adayı Basri Karslıoğlu ve İl Genel Meclisi Adayı Ahmet Kurtuluş’la birlikte son basın toplantısını gerçekleştirdi ve neden CHP’ye oy verilmesi gerektiğini sıraladı.


İl Başkanı Nurettin Türkmen; Özgür, eşit, şeffaf bir yönetim için seçmeni Cumhuriyet Halk Partisine oy vermeye davet etti.


CHP İl Genel Meclisi Adayı Ahmet kurtuluş ise toplumsal ayrımcılığa ve yandaşlarına rant sağlayanlarla mücadele etmek, sosyal devlet ve Atatürk ilkelerine sahip çıkmak adına siyasetin içinde olduklarını hatırlattı. Kurtuluş, AK Parti hükümeti döneminde köylerin yeterli hizmeti alamadığını belirtirken, halkın yıllardır yapılmayanlara karşılık vermeye çağırdı.



Daha güzel bir Düzce için yola çıktığını ifade eden CHP Düzce Belediye Başkan Adayı Basri Karslıoğlu ise sandıkta bir sürpriz yaşanarak CHP’nin çıkacağını dile getirdi. Karslıoğlu, CHP ile MHP’nin birleşeceği yönünde çıkan dedikodulardan da dertliydi. Bu dedikoduları yayan Milliyetçi Hareket Partisi’nden bir grup olduğunu iddia eden Karslıoğlu, bu durumu kendine güvenmeyen bir partinin son çırpınışları olarak yorumladı. “Daha iyi bir Düzce için adres CHP’dir” diyen Karslıoğlu, Düzcelilerin bu dedikodulara inanmamasını istedi.

 

 

Haber;S.Kaşkır