CHP Düzce Belediye Başkan Adayı Basri Karslıoğlu, bugün Kalıcı Konutlar’da iş merkezlerindeki esnafı gezdi. Nadir olarak temiz kalan 3. Bölgedeki kalıcı iş merkezlerinden birine giren Karslıoğlu ve ekibi esnafları tek tek gezerek broşürlerini dağıttı ve “Daha Güvenilir Bir Düzce İçin Desteklerinizi Bekliyorum.” dedi.
Ziyaretlerinde ulaşımla ilgili şikâyetlerini ileten esnafa, bugüne kadar ulaşım sorunun çözülmemesini “ayıp” olarak yorumladı. Kalıcı Konutlar içine koyacağı ring seferi ile bu sorunu çözeceğini bildiren Karslıoğlu, diğer adaylar gibi uçuk, değil sorun çözücü projeleri olduğunu ifade etti.

 



DÜZCE’NİN HER ŞEYİ VAR AMA İYİ YÖNETİCİLERİ YOK



Seçim çalışmalarının iyi gittiğini ifade eden Karslıoğlu, kalıcı iş merkezlerinin atıl kalmasının kötü yöneticilik örneği olarak gösterdi.


Karslıoğlu, “Herkes desteğimiz sizinle diyor. Onun için 30 Mart akşamı sandıktan biz çıkacağız. Diğerleri kuru gürültü gibi geliyor. Kalıcı konutlarda bizi çok üzen bir şey var. Şu canım binalar değerlendirememiş. Hazır yapılmış binaları değerlendirememek çok acı. Düzce’nin her şeyi var ama iyi yöneticileri yok. Bize destek olsunlar şu Düzce’yi ayağa kaldıralım.” dedi.

 


AK PARTİ PALAVRA!



Karslıoğlu, Başbakan’ın Düzce mitingini değerlendirdi ve yanlış bilgilendirildiğini öne sürdü.
Karslıoğlu, “Bu iş kalabalıkla olacaksa bütün belediyeleri Ak parti alacak o zaman. Bunun kalabalıkla falan alakası yok. Yalnız başbakanı yanlış bilgilendirildiğini gördük. Düzce ile ilgili hiçbir bilgisi olmadığını gördük. Muncurlu hastanesi ondan önce hizmete açıldı. Biz açtık diyorlar. Düzce’de sağlık hizmetlerini iyileştirdik diyor. Ben çok üzüldüm. Düzce’nin neden geride kaldığını daha iyi anladım: başbakana bile yanlış bilgi veriyorsa Düzce teşkilatı daha çok yerinde sayar. Hangi sağlık tesisini yapmışlar. Konforlu odalar nerede? Başbakanı bile kandırıyorlarsa vatandaşı her zaman kaldıracaklar. 10 senedir belediyedeler, billboardlarda bir tane yapılmış icraat görüyor musunuz? Ak parti palavra!” dedi.



2 AYDA O YOLU YAPARIZ!

 

Düzce Mitinginde CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu kasetçi olarak nitelendirmesine ise Karslıoğlu şu şekilde cevap verdi:

“Başbakan suçüstü yakalandı. Montaj diyor. Bunu Amerika’da yapan laboratuvarlar var. Gider yaptırırlar. Alır belgeyi kasetçi miyiz görür… Ne kadar insanları kandırdıklarını anlayın. Üniversite olarak ilan ettiler ama 2 km yolu hala yapamadılar. Bıraksınlar bize bir muhtar bulalım 2 ayda o yolu yaparız”.

 

Haber;S.kaşkır