2019 yılı Mart ayında gerçekleştirilecek olan yerel seçimler öncesi partilerde aday adayları açıklanmaya devam ediyor. 4 yıl boyunca başarılı şekilde yürüttüğü Kaynaşlıspor Kulüp Başkanlığı görevinden birkaç ay önce ayrılan ve halihazırda KaynaşlıBelediyesi Meclis Üyesi olan Nihat Keskin, AK Parti’den Belediye başkan aday adaylığını resmiyete taşıdı.

İlçe Başkanlığına gelerek resmi müracaatını yapan Keskin, belediye başkanlığı görevini yürütebileceğine duyduğu inanç ile yola çıktığını söyledi. İlçe Başkanı Saim Özkan ile bir araya gelerek belgelerini teslim eden Keskin, Öncü TV’ye özel açıklamalarda bulundu.



“Belediyeciliğin nasıl yapılması gerektiğini öğrendik”

Aday adaylığı başvurusu hakkında değerlendirmede bulunan Nihat Keskin, “2014 yılından beri belediye meclis üyesiyim. Belediyeciliğin nasıl yapılması gerektiğini öğrendik. Ticari tecrübemiz ve belediye tecrübemizi birleştirip, önümüzdeki süreçte mevcut hizmetleri daha iyi bir seviyeye taşıyabilmek adına ben de aday adaylığı müracaatımı yaptım”dedi.



“Projeleri hızlı bir şekilde hayata geçirmek istiyoruz”

Aday olması ve seçilmesi durumunda izleyeceği yol ve gerçekleştireceği faaliyetler hakkında da bilgi veren Keskin, “Yapamadıklarımız, yetiştiremediklerimiz var. Bunları ve yapılması gerekenleri bir an önce yapmalıyız. Zaten meclis üyesi olduğum için eksik yönlerimizi biliyorum. Yapılması gerekenleri de biliyorum. Bunları hızlı bir şekilde hayata geçirmek istiyorum. Zaten mevcut başkanın projeleri vardı. Süreç yetişmedi. Nasip olursa o projeleri de hızla hayata geçirmek, Kaynaşlı’mızı geliştirmek ve güzelleştirmek amacındayım”ifadelerini kulandı.

Belediye başkanlığı görevini yapabileceğine inandığı için bu yola çıktığını ifade eden Nihat Keskin, hayırlısının olmasını dileyerek sözlerini tamamladı.