Yerel seçimlerin ardından İbrahim Aykut'tan koltuğu devralan Konuralp Belediye Başkanı Yusuf Ercan, bugün mikrofonlarımıza yaptığı açıklamalarda Konuralp'i ve belde de yapılmayı bekleyen çalışmaları anlattı.

“İlk çalışmamız Düzce Üniversitesi yolu olacak.”

Bugünlerde personel sıkıntısıyla birlikte yol konusunda da sıkıntılı günler yaşayan Düzce Üniversitesi'nin yolu için görüşmelere devam ettiklerini belirten Ercan, “Yapacağımız ilk çalışma Düzce Üniversitesi yolu olacak. Bu konuda önümüzdeki cuma günü Milletvekilleri ve konuyla ilgisi olan kişilerle görüşmemiz olacak. Görüşme ile birlikte yolun güzergahı da şekillenecek. Üniversitenin yolu bizim için büyük önem taşıyor. Bu sorunu bir an önce çözmeliyiz.” şeklinde konuştu.

“Konuralp'in yol ve doğalgaz sorunu da çözülecek.”

Üniversite yoluyla birlikte Konuralp'te de yapılmayı bekleyen sorunlar olduğunu belirten Konuralp Belediye Başkanı Yusuf Ercan, “Beldeye doğalgaz gelmesi konusunda DERGAZ yetkilileriyle görüşmemiz olacak. Doğalgazın beldeye gelmesi gerekiyor. Bu konuyu da ilerleyen günlerde ele alacağız. Bu doğrultuda diğer bir çalışmamız da Konuralp'te bozulan yollar bulunuyor. Bu bozulan bölümleri düzenlememiz gerekiyor. Bu konuyu da değerlendireceğiz.” ifadelerini kullandı.