Düzce Belediyesi'nde yeniden yapılanma süreci başladı. Düzce'nin yeni Belediye Başkanı ve 65. Hükümet Bilim, Sanayi, Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, geçtiğimiz cuma günü görevi devralması ile birlikte yönetimde kendisine eşlik edecek isimleri kamuoyuna açıkladı. Öncü Haber'in günler önce Özlü'nün A takımında yer alacağını açıkladığı kontenjan belediye meclis üyeleri Hüdaver Gösterişli ve Celal Kasapoğlu Özlü'nün başkan yardımcıları oldu. Özlü'nün ilerleyen günlerde birim müdürleri atamalarında da revizyona gitmesi bekleniyor.

Yeni başkanlara tebrik telefonu 

Öte yandan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce’nin ilçe ve belde belediye başkanlarını tek tek arayarak yeni görevlerinde başarılar diledi.

Özlü, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin ardından mazbatasını alarak göreve başlayan ilçe ve belde belediye başkanlarını telefonla arayarak yeni görevlerinde başarılar diledi. Yoğun geçen seçim maratonunun geride kaldığını söyleyen Başkan Özlü yaptığı açıklamada, “Yerel seçimlerin arından Düzce’de AK Parti ve Cumhur İttifakı ortağımız MHP’den belediye başkanları göreve geldi. Merkez belediye başkanı olarak hepsini telefonla aradım ve yeni görevlerinde başarılar diledim. Şunu belirtmeliyim ki Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın rehberliğinde Cumhur İttifakının sorumluluğu çerçevesinde hareket edeceğiz. Birbirimizi rakip olarak görmekten sıyrılarak yalnızca başarı odaklı, Düzce’nin, Düzceli’nin menfaatine çalışmaya gayret edeceğiz. Birbirimize destek olmak için, çalışmalarımızı eksiksiz yürütmek için yan yana omuz omuza çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

 
Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ