Düzce'nin basında amiral gemisi Öncü Medya Grubu'nun dün akşam önemli misafirleri vardı. Öncü Medya Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal ile Düzce Manşet Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Canan Üstüner'in sunumuyla ekrana gelen 'Kitabın Ortasından' programının ilk bölümüne İstanbul Milletvekili ve Parlamentolararası Birlik Türk Grubu Başkanı Ravza Kavakçı Kan, 'Kadınlar Günü Özel' olarak ekrana gelen ikinci bölümüne ise Kan ile birlikte Düzce Milletvekili Ayşe Keşir konuk oldu.

Genel Başkan Yardımcısından sürpriz ziyaret

Program dolayısıyla Öncü'nün medya binasına AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü'nün eşi Prof. Dr. Onur Özlü, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı ve belediye meclis üyesi adayı Güler Güneş Çakıroğlu ve partililer ile gelen Milletvekili Dr. Ravza Kavakçı Kan'ın Düzce'de olduğunu öğrenen ve bir 'Merhaba' demek isteyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Dr. Leyla Şahin Usta, Ankara programı dönüşü şehre geldi.

'Bölgenin en büyük medya grubu'

Programın bitmesinden sonra dakikalar sonra Öncü Medya Grubu binası önüne gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Leyla Şahin Usta, kanal yöneticileri ve partililer tarafından kapıda karşılandı. Seçim programına ara vererek kanalda ağırlanan AK Parti'nin üst düzey yetkililerinin yanına gelen Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, Öncü Medya'yı konuklarına 'Bölgenin en büyük medya grubu' şeklinde tanıttı.

"Sorumlu ve düzgün yayın ilkelerinizden dolayı sizleri tebrik ediyorum"

Sohbet havasında geçen ziyaretin sonunda Genel Başkan Yardımcısı Dr. Leyla Şahin Usta Öncü Anı Defteri'ne duygu ve düşüncelerini şöyle aktardı: "Düzce'nin ve Düzceliler'in büyük bir ilgi ve sevgiyle izledikleri kanalınızı ziyaret etmekten ve sizlerle tanışmaktan çok memnun oldum. Sorumlu ve düzgün yayın ilkelerinizden dolayı sizleri tebrik ediyor, uzun ve başarılı bir yayın hayatı diliyorum."

Usta ve beraberindeki heyet daha sonra birlikte akşam yemeği yemek için kanaldan ayrıldı.



Haber: C.ÜSTÜNER


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ