MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, Düzce’nin sıkıntı ve ihtiyaçlarını meclis kürsüsünde dile getirmeye devam ediyor. TBMM Genel Kurulu’nda söz alan Milletvekili Yılmaz, Düzce Orman İşletmesi’nde görev yapan Orman Muhafaza Memuru eksikliğinin giderilmesi gerektiğini dile getirdi.
 
“Muhafaza memurları yarı yarıya kadroyla çalışıyor”
Milletvekili Yılmaz yaptığı konuşmada “Düzce ilimizin Orman İşletmesinde personel eksikliği had safhadadır. Özellikle orman muhafaza memurları yarı yarıya kadroyla çalışmaktadır. Orman Muhafaza Memurları sayısının yetersiz olması sebebiyle Düzce merkezi orman bölgesinde dikili kesimi yapılamamakta,  bu da hem bölgemiz orman bölgesindeki kooperatiflerin hem de ülkemizin ekonomik kaybına sebep olmaktadır.”
 
“Tarım Bakanlığı’nın bu eksikliği gidermesi gerekiyor”
MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz sözlerine şöyle devam etti: “Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan beklentimiz bir an önce başta orman muhafaza memuru olmak üzere Düzce orman işletmesinin personel eksikliğinin giderilerek bölge ve ülke ekonomisinin kaybının önlenmesidir. Personel eksikliğinin giderilmesi sadece ekonomiye katkısı olmayacak, ormana zarar veren bazı art niyetli kişilerin de önünü alacaktır.”
 
“Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi” teşekkürü
Milletvekili Yılmaz ayrıca Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’nin adının Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi olarak değiştirilmesi dolayısıyla başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan  olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür etti.

Haber: C.ÜSTÜNER


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ