Ak Parti Çilimli İl Genel Meclis Üyesi olan Öner Şen’in Vali Yardımcıları ve Kaymakam Kararnamesiyle görev yeri değişen Çilimli Kaymakamı Ömer Bilgin’in de Facebook’ta yer aldığı bir fotoğrafa yaptığı yorumlarda Kaymakam Bilgin’i tiye aldığı görüldü. Şen, Çilimli Kaymakamı Ömer Bilgin’in Çilimli esnafına yaptığı ziyarette çekilmiş bir fotoğrafına, fotoğrafın sahibi olduğu tahmin edilen esnaf arkadaşıyla yaptığı sohbette Kaymakam Bilgin’i kast ederek fotoğrafın altına ‘Yemek masası kursaydın keşke, koskoca okumuş büyük adam olmuş zatı muhterem misafir olmuş’ şeklindeki yorumu diğer kullanıcıların tepkisine neden oldu.

İl Genel Meclisi Üyesi Şen’in yazdığı yorumla yetinmeyip kendisine yakışmayacak üslupla Çilimli Kaymakamı Ömer Bilgin’e bir ‘Ömo’ şeklinde hitap ederek ‘Okumuş adamlar varken bizim gibi seçilmiş cahillerle ne işim var kardeşlik, hele ki sofraların sultanı Ömo varken’ yazdı.




Fotoğrafı paylaşan esnafın Şen’in yorumunu yanıtsız bıraktığı kendilerini ziyaret eden Bilgin’e teşekkür mesajı içeren bir yorum yaptığı görülürken Kaymakam Bilgin, Şen'in yorumuna yanıt vermedi. 

Şen’in bu yorumları diğer kullanıcılar tarafından tepki gördü. Kaymakam Bilgin’in görev yeri son kararnameyle görev yerinin değiştirilerek Kepsut Kaymakamlığına atandı. Şen’in yazışmalarını gören diğer kullanıcılar, durumu ‘yorumsuz’ başlığıyla kamuoyuyla paylaştılar. 

Haber:Y.SEVER