CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Dün Yığılca ve Akçakoca ziyaretlerinde dile getirdiği “CHP’li başkanlar çalışıyor kul hakkı yemiyor” şeklinde iddialı bir cümle sarf etmişti.

Kılıçdaroğlu’nun ziyaretini ve kullandığı cümleyi değerlendiren Düzce Milletvekili Fevai Arslan, halkın gereken cevabı sandıkta vereceğini söyledi.

YOĞURDUM KARA DEMEZ

Arslan, “Kimse “Yoğurdum Kara Demez”. Biz onların yönettiğini zamanında neler yaptığını gördük. Bundan dolayı fazla yoruma gerek yok. Halkamız gereken cezayı veriyor. Bunun farkındayız. İnşallah 30 Mart’ta bu halk gereken kişiye gerekeni teslim edecek.” diye konuştu.
Arslan, muhalefetin Ak Parti’de yapılan teşkilat temayülünün genel merkez tarafından dikkate alınmadığı yönündeki eleştirisine de cevap verdi

DİĞER PARTİLER BİÇECEĞİ GÖMLEK DEĞİL

Arslan, “Her partinin kenti tüzüğü ve gereklilikleri vardır. Bu bizim parti tüzüğümüz çerçevesinden yapılır. Onun değerini diğer partiler biçeceği gömlek değildir. Genel başkanımızın teşkilatlara ne kadar önem verdiğini çok iyi bilir ve değerlendirmesini kendim içimizde yaparız. Dışardan birine bu konuda söz düşmeyeceğine inanıyorum”diye konuştu.

Son olarak Kılıçdaroğlu’nun Düzce için Eskişehir örneğini vermesini ise Arslan şu şekilde yorumladı:
“Kılıçdaroğlu’nun örnek göstereceği bir il yok. 20 sene önce İzmir’de Yeşildere’nin kaldırdığı kokuyu yeniden hissetmeye başladı ona cevap versin. Arsenikli su içiyorlar. Eskişehir’den başka gösterceği bir şey yok o yüzden öyle söylüyor.”

Haber: S. KAŞKIR