CHP İstanbul 24.Dönem Milletvekili Umut Oran Düzce’ye geldi. Sık sık Düzce’ye gelen Oran partisinin referandum çalışmaları kapsamında Çilimli İlçe Örgütünün toplantısına katıldı.

İl Örgütünün davetlisi olarak Düzce’de bulunan Oran’a CHP İl Başkanı Zekeriya Tozan eşlik etti. CHP’li üyelerin yer aldığı toplantıda Kadın Kolları İl Başkanı Fatma Karaüç, eski İl Başkanı Basri Karslıoğlu da hazır bulundu.

Oran ilçe örgütünde yaptığı konuşmada, referandum sürecinin hayır diyenler için aşılabileceğini söyledi.

Sandıklara sahip çıkmalıyız
Yüksek Seçim Kurulu’na Kasım ayında 15 soru yönelttiğini ifade eden Oran, “ Yüksek Seçim Kuruluna dikkat etmek lazım. İlde ve ilçelerde dikkat etmek gerekiyor. 3 tanesi üst kurul üyesi olmak üzere YSK’da 298 hakim savcı ve zabıt katibini FETÖ’den görevden almışlar tutuklu yargılanıyor. YSK çok önemli. Onların yerine kimi atadılar, kimi atamadılar? Bu noktada diğer partilerle MHP ile Saadet Partisi ile koordinasyonu sağlamalıyız. Sandıkları boş bırakmamalıyız. Mahalle çalışmasında ADD, ÇYDD, CHP aynı yere gidiyoruz. Bazı yerlerde de MHP ile güçlü olduğumuz yerde beraberiz. İlçede birlik beraberliği dayanışmayı ortaya koymamız önem taşıyor.” Dedi.
Oran, ilçe örgütünün toplantısının ardından Akçakoca Belediye Nikah Salonunda genişletilmiş İlçe toplantısına ilçeye hareket etti.