CHP eski Ankara Milletvekili Dr. Muzaffer Kurtulmuşoğlu, bugün CHP İl Örgütünü ziyaret ederek partililerle bir araya geldi. Türkiye’nin sorunlarının konuşulduğu ziyarette Kurtulmuşoğlu, parti üyeleri ile izleyecekleri yol hakkında istişarelerde bulundu.

Bu gemiyi batırmamak için ortak çalışmalıyız!

Merkez ilçe başkanı Alaattin Duran’ın hazır bulunduğu ziyarette CHP eski Ankara Milletvekili Dr. Muzaffer Kurtulmuşoğlu, terör konusuna değindi.

Muzaffer Kurtulmuşoğlu, “Ülkeyi İl ve ilçe teşkilatlarımın fikirlerini ve görüşlerini almak için karış karış dolaşıyorum. Her gün ölüm haberi alıyorum. Türkiye’yi terör kaplamış vaziyette. Terörü iktidar tek başına çözebileceğine inanmıyorum. Muhalefet ile iktidar aynı gemide. Bu gemiyi batırmamak için ortak çalışmalıyız. Dün şehidimizin evine başsağlığına gittim.  Türkiye’de terör var ama dünyanın hiçbir yerinde silahla çözülmemiştir. Muhalefet, sivil toplum kuruluşları ve iktidar aynı masaya oturarak çözülebilir. Ateş düştüğü yeri yakıyor ama yarın terör Türkiye’nin her yerine yayılacak” dedi.

Kimse Beni Sokmayan Yılan Bin Yaşasın Demesin

Ülkenin ekonomik açıdan da kötü olduğunu belirten Kurtulmuşoğlu, sözlerine şöyle devam etti: “Fabrikalar, işyerleri kapanıyor. Yarın biz ne yapacağız. Bu anarşi devam ettiği sürece kimse beni sokmayan yılan bin yaşasın demesin. Herkesin başına geliyor”

Sorunları sıralayan eski milletvekili Kurtulmuşoğlu,  CHP olarak çok çalışmaları gerektiğini söyledi ve parti üyelerinden her vatandaşın ayağına giderek dertlerini dinlemelerini istedi.

Haber; S. C. AKYÜZ