Saadet Partisi İl Divan Toplantısı bugün gerçekleştirildi. Kutlu Doğum haftası dolayısıyla Kur’an-ı Kerim okunmasıyla açılan toplantıda konuşan SP İl Başkanı Selim Gökdemir, özellikle YGS sonuçları ve Düzce’deki yatırımlar konusunda ilginç tespitlerde bulundu.

Bu bir sihirbazlıktır

Geçtiğimiz hafta açıklanan YGS sınavında 50 bin öğrencinin 0 çekmesini değerlendiren Gökdemir, her geçen yıl bu sayının arttığını, eğitimde böylesine bir başarısız nesil yetiştiren iktidarı kutlamak gerektiğini söyledi.

Gökdemir, “ Bu kadar insan nasıl 0 almayı başarıyor. Bu eğitimde başarısız olan iktidarın sonucudur. Her geçen yıl bu rakamlar artıyor. Geçen sene 38 binken bu yıl 50 bin oldu. Bu rakamlara bakıldığında demek ki seneye yüz bin öğrenci 0 alacak. Eğitime önem vermezseniz ülkenin geleceğini karanlığa itmiş olursunuz. Siz 50 bin öğrencinin 0 almasını nasıl başardınız. Bu bir sihirbazlıktır, kutluyorum.” Dedi.

Nasıl olsa oy geliyor, yatırım yapmaya gerek yok

10 yıldır iktidarda olan AK Parti’nin Düzce’de her seçimde büyük oranda oy aldığını hatırlatan Gökdemir, ancak aldığı oy yüksekliğine karşın iktidarın Düzce’yi yatırımda en geri iller arasında bıraktığını vurguladı.

Gökdemir, “