1 Kasım Erken Seçimleri için hazırlıklarına hız veren Cumhuriyet Halk Partisi’nde bugün seçim bürosu açılışı yapıldı. Akçakoca’da yapılan seçim bürosu açılışına CHP İl Başkanı Mustafa İzgin, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, CHP Milletvekili Adayları Zafer Teber, Zekeriya Yanmaz, Abdullah Şahin ve bir grup partili katıldı.

Özcan, “Cumhurbaşkanı yerli ve milli milletvekili istiyor. Bende diyorum ki adam gibi bir milli Cumhurbaşkanı istiyorum. Sen 550 tane yerli ve milli milletvekili istiyorsun da neden bir tane yerli ve milli çocuk yapamadın. Oğlunun gemicikleri var. Gemiciklerinde Malta bayrağı var. Sen maddi duygularla çocuk yaparsan işte sonucu da böyle oluyor. Milli bir duygusu olmayan adamdan milli bir çocuk bekleyebilir misiniz? Çalarak çırparak aldığı gemisine Türk bayrağı çekemeyecek kadar gayri millî bir çocuktan bahsediyoruz.” dedi.

Özcan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a eleştirilerinin dozunu artırarak devam etti. “Adamın konuşurken utanması lazım. Geçmişine bakması lazım. Neler yaptığına bakması lazım. Elhamdülillah demeyi bilmesi lazım. Sadece bismillah demekle olmuyor. Birde doydum kardeşim elhamdülillah de. Bunu dahi söyleyemiyor.”

Özcan ayrıca CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun miting programında Bolu ve Düzce’nin bulunmadığını fakat Kılıçdaroğlu’nun kendilerinden çok Düzce için çaba göstererek haklarından feragat edebileceklerini sözlerine ekledi. 

Haber:Y.SEVER