AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Keleş'in ziyaret programında Düzce Bedensel Engelliler Derneği yer aldı Kendisi de bir engelli babası olan Keleş, kalabalık bir grup eşliğinde ziyaretini gerçekleştirdi. Mehmet Keleş'i Düzce Bedensel Engelliler Dernek Başkanı Halil Ayyıldız ,eski başkan Ünal Özcan ve diğer dernek üyeleri karşıladı.



Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki kalıcı işyerlerinin girişinde ıssız bir yerde bulunan Düzce Bedensel Engelliler Derneği'nin eski başkanı Ünal Özcan'ın konuşmaları oldukça etkileyici oldu. Zaman zaman konuşması esnasında duygulanan Özcan, Düzce Belediyesi Denetimli Özel Halk otobüslerinden yana karşılaştıkları sıkıntıları dile getirdi. Belediye Ulaştırma Müdürlüğü'nün denetimler hususunda daha titiz davranmaları gerektiğini savunan ve şöförlerin Düzceli olmadığını iddia eden eski dernek başkanı Özcan "Size başkan olun demiyorum; hayırlısı neyse o olsun istiyorum."dedi.



Eski dernek başkanı Ünal Özcan'ın sıkıntılarını dinleyen ve şehirde engelli vatandaşlarımız için yapılaşmada büyük eksiklikler olduğunu vurgulayan Keleş, başkan seçilmeleri durumunda engelli vatandaşları gezdirecek özel araçlar olcağının sözünü verdi.

 

 

Haber;P.Yıldırım