AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı ve eski Bakan Dr. Faruk Özlü, Düzce merkeze bağlı mahalleleri ziyaret ederek, vatandaşlara vaadlerini anlatmaya devam ediyor. Bugüne kadar 56 mahalleden 13'üne giderek halka bir araya gelen Özlü, hem projelerini anlattı hem de vatandaşların sıkıntı ve taleplerine dinledi.



56 mahalle için ayrı ayrı program

Mahalle ziyaretlerinde muhtarlar, mahalle sakinleri ve sandık yönetim kurulları ile buluşan AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Özlü, “56 mahalle için ayrı ayrı bir çalışma programı yapıyoruz. Seçim beyannamemizde bunların hepsi yer alacak. Düzce'miz için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Düzce merkezine bağlı 56 mahallemizden bu zamana kadar toplam 13 mahallemizi ziyaret ettik. Sorunları teker teker not ettik, her mahallenin problemi ve istekleri farklı. Mahalle bazlı bir seçim çalışması yürütüyoruz, sorunlar ile ilgili bir rapor hazırlıyoruz.” dedi.



"Önceliğimiz mahallelerin problemlerini çözmek"

Gerçekçi projeler ile yola çıkacaklarının altını çizen Özlü, “Önceliğimiz mahallelerin problemlerini çözmek, Düzce’yi daha yaşabilir bir kent haline getirmek. 2015 yılında milletvekili olduğumuz dönemde Düzce’nin kangren haline dönmüş 5 ana sorunu vardı, planlı ve gerçekçi çalışmalar ile bu problemleri çözdük. Aynı şekilde mahallelerimizin de problemlerini çözeceğiz. Yapamayacağımız şeyleri vaat etmeyeceğiz. Gerçekçi ve yapılabilir projeleri hayata geçireceğiz. Düzce’nin gelişmesi ve kalkınması için hep birlikte elimizi taşın altına koyacağız.” ifadelerini kullandı.



Öte yandan AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı Dr. Faruk Özlü, şu ana kadar Çakırlar, Tokuşlar, Sarayyeri, Arapçiftliği, Aziziye, Karahacımusa, Sancaklar, Körpeşler, Akınlar, Fatih, Çamköy, Çavuşlar ve Yeni Mahalleyi ziyaret etti.

Haber: C. ÜSTÜNER

Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ