65. Hükümetin Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde çalışmalarına devam ediyor. Özlü bu kapsamda çalışmalara başladığı günden bu yana kendisini yalnız bırakmayan gençlerle bir araya geldi.



AK Parti Düzce İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen kahvaltı programına katılan Özlü, burada gençlere çok önemli mesajlar verdi.

“Sizin teknoloji bilen bir ağabeyiniz var”
“Gençler Necip Fazıl’ın gençliğe hitabesi vardır ve okumayan var ise okusun” diyerek Gençlere seslenen Özlü, şunları kaydetti:

“Teknoloji ise sizin teknoloji bilen ağabeyiniz var. Sanayi ise sanayide yetişen bir il başkanımız var. Genç arkadaşlarınız bilim mi, teknoloji mi, sanayi mi, kalkınma mı diyor ne diyor ise bizde var. Kendinize, partinize ve bize güvenin. Yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı göğsünüzü gere gere anlatın ‘Biz yaparız’ deyin. Biz kendimize çeki düzen veriyoruz. Milletimize layık olmaya, hizmetinde olmaya ve olmak için kendimize çeki düzen veriyoruz. Alnınız ak, yüzünüz açık olsun ve daha çok çalışacağız, daha büyük işler başaracağız. Canla başla çalışalım.



“Yapamadığımız ne varsa bunları bu dönem yapacağız”
Çalışmak, iş yapmak, üretmek ve faydalı olmak için bütün şartlar olgunlaşmış durumda. Sayın Cumhurbaşkanımız her gece geç vakte kadar çalışıyor ve uğraşıyor. Onun yol arkadaşıysak, yoldaşıysak bize de çalışmak düşer ve daha çok çalışacağız, daha büyük işler başaracağız. Yapamadığımız ne varsa bunları bu dönem yapacağız” dedi.

“Recep Tayyip Erdoğan belediyeciliğini Düzce'ye getireceğiz”
Düzce’de yeni bir dönemin başladığına dikkat çeken Özlü “Düzce'de yeni bir dönemin ilk sayfasını açıyoruz. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Duyduğunuz işittiğiniz kulağınıza gelen yapılan eleştirilerden hepsinden kendinizi soyutlayın. Düzce'de yepyeni ve tertemiz bir sayfa açıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni devraldığında yaptığı hizmetler neyse bu hizmetlerin bir küçük ölçeğini Düzce'ye getireceğiz. Recep Tayyip Erdoğan belediyeciliğini Düzce'ye getireceğiz” ifadesinde bulundu.



“Projeleri bugünden açıklayıp son güne bir rehavet çökmesinin önüne geçmek istiyoruz”
23 Şubat’ta açıklaması beklenen projelerine ilişkin de konuşan Özlü, şunları kaydetti:

“Projelerimizi gözden geçirdik. 23 Şubatta yayınlayacağız ve biz stratejik davranıyoruz. Projeleri bugünden açıklayıp son güne bir rehavet çökmesinin önüne geçmek istiyoruz. İddia ediyorum bırakın Düzce'deki diğer partileri, Türkiye için AK Partili diğer belediyelerin ve AK Partili olmayan diğer belediye başkan adaylarının başkanlarından hepsinden daha iyi bir projelere sahibiz.  Düzce için 23 Şubatta ifade edeceğimiz projelerin tamamını ele aldığımızda Türkiye'de Düzce ölçeğindeki illerden en iyi hazırlanmış projelerdir. Hepsinin arkasında ciddi bir çalışma vardır.

“Bunları yapmak için Ankara'da güçlü bir desteğe ihtiyaç var”
En iyi projeleri sunmak bir başka maharet ve bu projeleri uygulayabilecek güce sahip olmak da bir başka hünerdir. Bir başka partiye bizim proje portföyümüzü olduğu gibi versek ve desek ki biz hazırladık ama buyurun sizin olsun uygulayamazlar, yapamazlar. Bunları yapmak için finansman kaynağına ihtiyaç var ve Ankara'da güçlü bir desteğe ihtiyaç var. Kendinize çok güvenin, partinize ve projelerimize çok güvenin sapasağlam ayaktayız, sapasağlam geliyoruz.”



“AK Parti devletle milleti barıştırdı; bu bile oy vermek için yeterli”
Özlü, hemen her konuşmasında olduğu gibi “Düzce Bizim Evimiz” diyerek Düzce’ye verdiği önemi de anlattı. Bir kez daha Necip Fazıl’ın gençliğe hitabesine atıfta bulunan Özlü, şöyle devam etti:

“Sizlere tavsiyem Üstat Necip Fazıl’ın hitabesinde tarif ettiği gençlerden olalım. Sevgili gençler Türkiye nereden nereye geldi. Türkiye son 20 yılda ciddi bir transformasyon, ciddi bir reform ve dönüşüm yaşadı. Türkiye'de devlet ve millet barıştı. AK Parti hiçbir şey yapmamış olsa milletle devletin barıştığı bir siyasi yapıyı Türkiye'de oturtmuş olması bile AK Parti’ye oy vermek için yeterli sebeptir. Biz eskiden devletten korkardık ve köye iki jandarma geldiğinde kimi getirecek kim sopa yiyecek ve içeride kalacak diye korkardık ve artık öyle bir korku yok. Artık milletin ‘efendi’ olduğu ve bizlerin de bu efendi millete hizmet etmekle yükümlü olduğumuz bir siyasi anlayış Türkiye'de hakim. Bunu başaran AK Parti’nin Dünya lideri olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır.”



Programın ardından 65. Hükümet Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, gençler tarafından hazırlanan “Düzce için bir söz bırak” köşesine, “Düzce çok güzel olacak” yazısını yazdı.

Özlü, program sonunda gençlerle öz çekim yapmayı da ihmal etmedi.

Haber: Ö.YILMAZ


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ