Sandıkların açılması ile aldığı oy oranı ile resmi olmayan sonuçlara göre Düzce Belediye Başkanlığına layık görülen Dr. Faruk Özlü, halka seslenmek üzere Düzce Belediyesi balkonuna çıktı.

Meydanı dolduran yüzlerce vatandaş tarafından alkışlar ve sloganlarla karşılanan Özlü’yü burada, AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, AK Parti Düzce Milletvekilleri Fahri Çakır ve Ayşe Keşir, Eski Belediye Başkanı ve 1. Sıra AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Adayı Dursun Ay, AK Parti Kadın Kolları ve Gençlik Kolları teşkilatları yalnız bırakmadı.



Keskin Halkı Selamladı Teşekkür Etti

İl sözü alan Belediye balkon konuşmalarında ilk sözü alan AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, seçilen tüm belediye başkanlarını kutlayarak başarılar diledi. ‘Bizler Ak kadrolarız. Bize oy veren vermeyen herkesin 4,5 yıllık görev süresince hizmetkarı olacağız’ diyen Keskin, belediye başkanı çıkardıkları Merkez, Boğaziçi, Beyköy, Gölyaka ve Çilimli’ye ayrıca seslenerek teşekkürlerini dile getirdi. Keskin, konuşmasını ‘Allah yar ve yardımcımız olsun’ diyerek tamamladı.



“Daha Çok Çalışacağız. Sizin Hizmetinizde Olacağız”

Ardından mikrofonu alarak coşkulu kalabalığa seslenen Özlü şu şekilde konuştu:

“Burada kazanan Düzce olmuştur. 31 Mart seçimlerinin sonucu, galibi Düzce’dir. Sevgili kardeşlerim Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettiği gibi gün geçti, geçti gitti. Yarın yeni bir gün. Ve yarından itibaren Düzce Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyarette belirttiği gibi Düzce’de bir değişim ve dönüşüm başlayacak.

Daha çok çalışacağız. Sizin hizmetinizde olacağız. Bütün Düzce’nin bize oy veren vermeyen herkesin hizmetinde olacağız. Biliyorsunuz Türkiye’de ki sonuçlar yavaş yavaş açıklanıyor. Bu seçimlerde Türkiye’de kazanan Cumhur İttifakı olmuştur. Bundan sonra mahalle mahalle, köy köy sizle birlikte olacağız. Ben sizlere çok teşekkür ediyorum. AK Partiye bize gösterilen teveccühe çok teşekkür ediyorum.”

Haber: S.AYAN - H.DURNA

 

Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ