Düzce’nin her alandaki sorunlarına fırsat buldukça çözüm üretmeye çalışan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, bu kez esnaflara kulak verecek. 15 Ekimde Düzce’de düzenlenen sanayi şurasıyla sıkıntılarına çözüm arayışı içerisinde olan iş dünyasına umut olan Özlü, benzer bir uygulamayı bu defa esnaflara yönelik yapacak.

Düzce Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ne bağlı 27 meslek odası başkanıyla bir araya gelecek olan Özlü, esnaf ve sanatkarların sorunlarını dinleyecek. Sorunların ve çözüm önerilerinin dile getirileceği toplantı 10 Aralık Cumartesi günü Turan Otel’desaat 14.30'da ‘Başkanlar Kurulu Toplantısı’ adıyla gerçekleşecek.

Toplantıda özellikle ekonomik anlamda zorlanan esnaf ve sanatkarların içinde bulundukları mali tablonun düzeltilmesi için neler yapılabileceğinin görüşülmesi bekleniyor.

Özlü’nün Başbakan Binali Yıldırım’ın dün açıkladığı ekonomi önlem paketinde yer alan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın işletmelere yönelik 3 yıl vadeli verilecek 50 bin liralık kredinin detaylarını başkanlarla paylaşacağı tahmin ediliyor.