AK Parti teşkilatlarının bayramlaşma programı Düzce Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapıldı. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün katılımıyla yapılan bayramlaşma programına eski milletvekilleri de katıldı.



Bayramlaşma merasiminde konuşan Bakan Özlü, ilçe kongreleri takvimine start verdiklerini söyledi.

Karamsarlık ve fitne tohumları saçmak isteyenleri yanımıza yaklaştırmayacağız
Bütün adaylara başarılar dileyen Özlü, “AK Parti kongrelerinin, diğer partilerden çok önemli bir farkı vardır. Bizde kavga, gürültü, kalp kırma diye bir şey olmaz. Karamsarlık ve fitne tohumları saçmak isteyenleri yanımıza yaklaştırmayacağız. Bizim için kongreler, her zaman yenilenme, tazelenme ve daha da güçlenme süreçleridir. Kongrelerimiz sonucunda görevine devam eden veya yeni seçilen başkanlarımızın önceliği, her zaman milletimiz olmuştur. Teşkilatçılık, yerel siyaset kolay bir iş değildir. Bizim partimizde bu işe soyunanlar, bu görevlere talip olanlar; mutlak surette sorumluluk sahibi, çalışkan ve dürüst kişilerdir. Zaten AK Parti’nin 15 yıllık kesintisiz başarısının sırrı, işte bu samimiyet, görev aşkı ve millet sevgisidir.” dedi.

Siz de burada oturacak kadar hatıra bırakın
AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan, buruk bir bayram geçirdiklerini ifade ederek Müslüman coğrafyasında akan kanın durmasını temenni etti.
Arslan,AK Parti’de başlayan kongre süreciyle herkesin gönüllerinin kıpır kıpır olduğunu belirterek “Bu süreci Düzce teşkilatları şimdiye kadar huzurlu geçirmiştir. Bu dönem de böyle geçeceğini temenni ediyorum. 14 ağustos 2011’de çıktığımız yolda nöbet değişimi olarak düşünün. Gönlünüze uymayan yerlerde olabilirsiniz ama o yer ilelebet devam etmeyecek. Bu parti öyle bir parti ki hiç umut etmediğiniz yerde öyle bir görev yükler ki ‘neden bu görevdeyim?’ dersiniz. Hiç bir zaman gönlünüz kalmadı. Bu parti insanımızın umudu ve insanımızın güven duymaya devam edeceği parti olmaya devam edecektir. Eskiler bakın burada oturuyor. Siz de burada oturacak kadar hatıra bırakın.” şeklinde konuştu.
AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir de Arakan’lı Müslümanlara bayramın yaşatılmamasını dehşetle izlediklerini söyleyerek buruk bayram yaşadıklarını kaydetti.

AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskinkongre sürecinisükûnet içinde götürmeyi düşündüklerinivurgulayarak, “Teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Birlik beraberlik içinde bu süreci de atlatacağız. Hepinizin bayramını tekrar tebrik ediyorum.” diye konuştu.
Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç ve Cumayeri İlçe Teşkilat Başkanı Musa Birdal, partililere selamlayıp bayramlarını tebrik etti.

Haber:Y.SEVER