Referandum çalışmaları kapsamında Düzce’de olan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce’de bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Düzce'de her pazar sabah namazında düzenlenen “Cami Buluşması” programına katıldı. Programda Özlü’ye AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce Müftüsü Selami Emen de eşlik etti.

Merkez Büyük Camisi'nde sabah namazı kılan Özlü, namazın ardından cami cemaati ile birlikte dağıtılan sıcak sütten içti ve poğaça yedi. Özlü, vatandaşlarla sohbet ederek, onların sorunlarını dinledi. Açılış ve incelemelerde bulunmak üzere Düzce’de bulunan Bakan Özlü ardından Kalıcı Konutlar Bölgesinde bulunan Hilmi Çilingir Huzurevi sakinleri ile kahvaltıda bir araya geldi. Huzurevi sakinleri ile tek tek selamlaşan Özlü, kahvaltının ardından yaşlılarla bir süre sohbet ettikten sonra huzurevinden ayrıldı.




Bakan Özlü Hilmi Çilingir Huzurevi’nin ardından rotasını alışveriş merkezine çevirdi. Alışveriş merkezi yönetimi tarafından karşılanan Bakan Özlü, mağazaları dolaştı. Tüm mağaza yöneticileri ve çalışanları ile tek tek selamlaşan Özlü, burada da sorunları dinledi. Özlü, alışveriş yapmaya gelen müşterilere de selam vermeyi ihmal etmedi.




Özlü programına yeğeni Vesile Akdoğan ile Ahmet Enes Badur'un nikah merasimine katılarak devam etti. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in nikah kıydığı merasimde Özlü nikah şahitliği yaptı. Özlü nikah sonrası evlilik cüzdanını yeğeni Vesile Akdoğan Badur’a verdi.





Özlü Düzce’deki programına Akınlar Mahallesindeki Galericiler Sitesini ziyaret ederek sürdürdü. Galericiler esnafı ile bir araya gelen Özlü, talep ve sorunların dinledi.




Özlü’nün programı akşam saatlerinde düzenlenen programlarla sürdü.