31 Mart’a bir hafta kala çalışmalarını sürdüren AK Parti’de, Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü ve eşi Prof. Dr. Onur Özlü Gümüşova’ya destek ziyaretinde bulundu. Gümüşova Belediye Başkan Adayı Ahmet Azap ile buluşan Özlü, bir süre seçim bürosunda oturdu ve partililerle sohbet etti.



Daha sonra seçim otobüsüyle ilçeni sokaklarına çıkan ikili, vatandaşları selamlayarak TOKİ Konutları’na gittiler. Burada vatandaşlarla bir araya gelen ve fotoğraf çektiren Özlü ve Azap daha sonra toplanan kalabalığa seslendi.



“Ahmet Azap’ın kabahati yok”
Azap’ın geçtiğimiz dönemde en çok eleştirildiği konulardan biri olan su sıkıntısı hakkında konuşan Özlü, şu açıklamalarda bulundu:“Su ve kanalizasyon işlerini kim yönetecek ve finanse edecek. Kalkınma Bakanlığı mı? Su İşleri Bakanlığı mı? Yani Veysel Eroğlu mu? Lütfü Elvan mı? Bugün sizlerle çok özel bir şey paylaşıyorum. Bu hükümette uzunca bir süre tartışma konusu oldu. Birisi diyor ‘ben yapayım’, öteki diyor ki ‘ben yapayım.’ Bir hizmet yarışı var. Bu tartışma uzun zaman aldı. Burada Ahmet Azap Bey’in bir kabahati yok. Ahmet Azap Bey bu konuyu gündeme getirdi. Ben de Bakanlar Kurulu’nda arz ettim.”



“Kibirlisin, kindarsın”
Belediye Başkanı seçerken dikkat edilmesi gereken iki konuyu vurgulayan Düzce Belediye Başkan Adayı Özlü, şu ifadeleri kullandı:“Bunlardan birincisi size yakın olmasıdır. Kibirli olmamasıdır. Biliyorum burada bazı kibirli adamlar var. Burada çıkıp konuşuyorlar. Sen kibirlisin. Senin kibrin ve gururundan iş yapamaz olduk. Sen kibirlisin, kindarsın. Bu yüzden belediye başkanınızda aramanız gereken ilk özellik mütevazı olmasıdır. Bizim kibirle işimiz yok. Biz mütevazıyız, alçak gönüllüyüz ve hep böyle gideceğiz. İkinci aramanız gereken özellik ise Ankara’da itibarının olmasıdır. Ankara’da iş bitirebilir olmasıdır.”





“Ben bakanlık yapmışım, belediye başkanlığı yapsam ne yapmasam ne?”
Seçimin kazananının adaylar değil, halk olacağını ifade eden Aday Faruk Özlü, şu şekilde konuştu:

“Bakın Ahmet Bey 5 yıl belediye başkanlığı yaptı. Bundan sonra bir 5 yıl daha yapsa ne yapmasa ne? Ben bakanlık yapmışım,  belediye başkanlığı yapsam ne yapmasam ne? Sevgili kardeşlerim, biz kazanırsak, AK Parti kazanırsa, kazanan Gümüşova’dır. Dolayısı ile Gümüşova’nın kazanmasını istiyorsak Ahmet Azap’a oy vereceğiz.”



“Umarım ilgi devam eder”
Gösterilen ilgiden dolayı teşekkür eden Gümüşova Belediye Başkan Adayı Ahmet Azap ise şu temennide bulundu:“Gösterdiğiniz ilgi umarım devam eder. Önümüzdeki hafta 31 Mart’ta da hep birlikte, bu şekilde sevinmek mümkün olur.”İkili açıklamaların ardından Gümüşova TOKİ Konutları’nda turlayarak, vatandaşları selamladı.

Haber: İ.İ.AYDOĞDU


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ