Türkiye'nin adım adım seçimlere yaklaştığı şu günlerde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü adeta soluklanmadan çalışıyor. Son haftalarda yoğun bakanlık programına rağmen her bulduğu fırsatta Düzce'ye gelen Bakan Özlü'nün bu yorulmak bilmez hali partilileri de harekete geçirdi.

3 günde baş döndüren program trafiği
2 Haziran'da Düzce'ye gelen Başbakan Binali Yıldırım'a eşlik eden Bakan Özlü, akşam iftarını doğduğu yer alan Çilimli ilçesinde hemşehrileri ve komşuları ile açtı. Sonraki günlerde Ankara ve İstanbul arasında bir çok programa katılan Özlü'nün dün sabahki program durağı ise Gebze oldu. Gebze MARTEK'te Birleşmiş Milletler Teknoloji Bankası'nın açılış törenine katılan Özlü, aynı gün saat 15.30’da başlayan ve yaklaşık dört buçuk saat süren Bakanlar Kurulu toplantısı için Ankara'ya geçti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşen ve son toplantı olması beklenen 65. Bakanlar Kurulu toplantısında bir çok önemli konu masaya yatırıldı.

Düzce'ye gece sürpriz ziyaret
Ankara'daki programları sonrası gece saat 24:00 sıralarında Düzce'ye sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Özlü, teşkilatlar ve belediye başkanları ile Düzce Kasrı'nda buluştu. 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Genel Seçimleri ile ilgili önemli direktifler veren ve partililerden sahada etkin bir çalışma yürütmesini isteyen Özlü, bu toplantı sonrası kent merkezinde de il teşkilatı ile bir araya gelerek seçim sürecindeki durumu değerlendirdi.

Yüksek performansı teşkilatları tetikledi
Tekrar milletvekili adayı gösterilmeyen ancak muhtemel AK Parti kabinesinde yeri hazır olduğu konuşulan Bakan Özlü'nün gece-gündüz demeden sergilediği bu yüksek performans teşkilatları da tetikledi. Bir süredir durgun bir seçim kampanyası yürüten AK Parti, sık sık soluğu Düzce'de alan Özlü'nün hem çalışma azmi hem de verdiği talimatlarla sahada yoğun bir seçim programı yürütmeye başladı.


Haber: C.ÜSTÜNER