Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü,  bir dizi programa katılmak üzere Düzce’ye geldi. İL adresi Çilimli OSB’de bulunan ve dekoratif cephe kaplamaları imal eden bir fabrikayı ziyaret etti. Burada fabrika yetkilileri ile karşılanan Özlü, incelemelerinin ardından yetkililerden bilgi aldı.



Özlü daha sonra, Gölyaka Belediyesi tarafından Gölyaka ilçe merkezinde düzenlenen iftar programına katıldı. Özlü’ye, AK Parti Milletvekili ve milletvekili adayı Ayşe Keşir, Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut, AK Parti Gölyaka İlçe Başkanı Fazlı Koç eşlik etti.

Vatandaşlarla tek tek tokalaşan Özlü, oruçların açılmasının ardından bir konuşma yaptı.

“Vakit Türkiye vakti, Vakit Düzce Vakti”
AK Parti olarak, Türkiye’ye, Düzce’ye ve Gölyaka’ya ciddi kazanımlar yapıldığını kaydeden Özlü şöyle konuştu:

“Bilmenizi isterim ki; biz hep inancımızın bize gösterdiği yolda yürüyüp, ‘Halka hizmet, Hakk’a hizmettir’ düsturuna göre hareket ettik. O yüzden; halkımıza hizmet etmeyi kendimize görev edindik, bu hizmet aşkıyla yapılamaz denilenleri yaptık. Siyaseti, sadece halkımıza hizmet etmenin bir aracı olarak gördük ve o aracı en verimli bir şekilde kullanmaya özen gösterdik. Milletimizin çok daha iyisine layık olduğuna gönülden inandık. O inançla Türkiye’nin sadece günlük sorunlarını çözmeyi değil, gelecek vizyonunu da belirlemeyi kendimize görev edindik. İşte ülkemizin önüne koyduğumuz 2023, 2053 ve 2071 hedefleri bu inancın bir yansımasıdır. İnşallah nasıl ki, bugüne kadar var gücümüzle çalışıp sorunları birer birer çözdüysek, bundan sonra da aynı azimle ülkemizi ve milletimizi o hedeflere taşıyacağız. İşte bu yüzden, ‘Vakit Türkiye vakti, Vakit Düzce Vakti’ diyoruz.

“Düzce ile ilgili hayallerimiz daha tamamlanmadı”
Düzce’mizin; ulaştırmadan sağlığa, enerjiden tarıma, şehircilikten sosyal dayanışmaya, bilimden sanayiye kadar, her alanda; nasıl büyüdüğünün, geliştiğinin ve marka şehir olduğunun en yakın şahidisiniz. Düzce’mizin aldığı her mesafe bir Düzceli olarak beni gururlandırıyor, onurlandırıyor. Ama Düzce’ye hizmetlerimiz daha bitmedi. Düzce ile ilgili hayallerimiz daha tamamlanmadı. Türkiye, hedeflerine adım adım yürürken, Düzce’miz de gelişmeye ve büyümeye devam edecek.

“Partimizi Meclis’te büyük bir çoğunluğa ulaştıracağız”
Sizler, bugüne kadar gerek liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a, gerek AK Parti’ye, gerekse bizlere verdiğiniz destekle, Düzce için attığımız her adımda gücümüz, kuvvetimiz oldunuz. Bu karşılıklı dayanışmamızın devam edeceğinden, gönül bağlarımızın her geçen gün daha da güçleneceğinden hiçbir şüphem yok. İnanıyorum ki, 24 Haziran’da da, Düzceli hemşehrilerim, hem Sayın Cumhurbaşkanımızı, hem de AK Partimizi bağrına basacaklar. Hem liderimizi yeniden Cumhurbaşkanı yapacağız. Hem de, partimizi Meclis’te büyük bir çoğunluğa ulaştıracağız. Ve hep birlikte ‘Güçlü Meclis, güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye’ hedefine yürüyeceğiz.”



Gölyaka seçim bürosunun açılışı yapıldı
Özlü, yapılan konuşmanın ardından Gölyaka esnafını ziyaret etti. Ardından, Gölyaka’da bulunan AK Parti seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Özlü burada yaptığı konuşmada, ‘Hayırlı olsun’ temennisinde bulundu.



Özlü, vatandaşları dinledi
Özlü, esnaf ziyaretinin ardından vatandaşlarla bir araya geldi. Gölyaka Belediyesi önünde vatandaşların sıkıntı ve taleplerini dinleyen Özlü, tüm taleplerin değerlendirileceğini belirterek her birini not aldı.



Ardından ilçeden ayrılan Özlü, AK Parti İl Teşkilatı ile basına kapalı bir toplantı gerçekleşti.

Haber: Ö.YILMAZ