AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı ve eski Bakan Dr. Faruk Özlü, yerel seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Özlü, mahalle ziyaretlerinin ardından esnaf ziyaretlerine de bugün itibari ile başladı.



Yeni Sanayi Sitesi’nde kepenk açan esnaflarla buluşan ve sohbet eden Özlü, hem taleplerini dinledi hem de şikâyetlerine kulak verdi. Vatandaşlardan gelen istekleri tek tek not aldıran ve bu konularda gerekli değerlendirmelerin yapılacağını söyleyen Özlü, ziyaretlerin ardından Öncü Haber’e özel açıklamalarda bulundu.



“Stratejik bir çalışma yürütüyoruz”
Mahallelerde halkla buluşmaların devam ettiğini bir yandan da esnaf ziyaretlerine başladıklarını belirten Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, Yeni Sanayi Sitesi’nde esnafa ‘Hayırlı işler’ dileyerek, sohbet ettiklerini aktardı. Ardından seçim çalışmaları hakkında bilgiler veren Özlü,

“Stratejik bir çalışma yürütüyoruz. Seçim çalışmasında kullanacağımız araçlara yönelik hazırlıklarımızı tamamladık. Seçime 60 gün kala sahaya inmeyi planlamıştık. Çok sıcak bir ilgi ile karşılandık. Esnafımızla kucaklaşıyoruz, hal hatır soruyoruz, sohbet ediyoruz, yapacaklarımızı paylaşıyoruz. Gerçekten güzel bir hava ve atmosfer var. Partimize ve şahsımıza güzel bir teveccüh var.” dedi.



“En güzel projeler Düzce’de olacak”
23 Şubat’ta açıklayacağı projelerine ilişkin de konuşan Özlü, Türkiye ölçeğinde bakıldığında 80 ili sollayacak düzeyde projeler açıklayacağını belirterek iddialı konuştu. Özlü ayrıca proje tanıtım toplantısında önemli isimleri ağırlayacaklarını hatırlattı.

Özlü, “Projelerimiz sadece Düzce ölçeğinde değil, Türkiye ölçeğinde bütün iller arasında, AK Parti’nin en güzel projeleri Düzce’de olacak. Çok güzel projelerimiz var. 23 Şubat’ta Cumhurbaşkanı Yardımcımız Fuat Oktay Bey, Düzce’de olacak. Fuat Oktay Bey’in de olduğu bir ortamda projelerimizi Düzceliler ile paylaşacağız.



Projelerinden bazılarını açıkladı
Parmakla gösterilecek düzeyde projelere imza atmayı hedefleyen Belediye Başkan Adayı Özlü, bazı projelerini detaya girmeden ilk kez Öncü Haber’e açıkladı:

“İçerisinde millet bahçeleri var. Katı atık işleme ile ilgili bir projemiz var. Kentsel dönüşüm projelerimiz var. Şimdilik bu kadarını söyleyelim.”



“Yüz yüze bakabilelim”
Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık’ın kendisine yönelik eleştirel söylemleri için ise üslup uyarısında bulunarak şu ifadeleri kullandı:

“Ben öncelikle üslup konusunda arkadaşlarımızın dikkat etmelerini öneririm. Düzce küçük bir yer. Burada her gün bir cenaze, bir düğün olur. Burada karşılaşacağız. Söylemlerimize dikkat etmemiz gerekir. Birbirimizle karşılaştığımızda yüz yüze bakabilecek bir durumumuzun olması lazım. Ben sadece üsluba dikkat edilmesi gerektiğini söyleyeceğim.”

Haber: C.ÜSTÜNER


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ