31 Mart yerel seçimleri öncesinde hemen her kitleye ulaşmaya çalışan AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü ve Bilim Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı Dr. Faruk Özlü, bugün bambaşka bir seçim kampanyası ile vatandaşla buluştu.

Özlü sabah saatlerinde şehir merkezinde bulunan bir taksi durağına gelerek, önce taksicilerin sorunlarını dinledi, daha sonra direksiyona oturarak yola çıktı.



Gün içerisinde taksi durağına gelen müşteri anonsları dahilinde vatandaşlara hizmet veren Özlü, kendisini gören ve şaşkınlıklarını gizleyemeyen müşterilerini hem gidecekleri yere ulaştırdı hem de kendilerinden şehirde gözledikleri sorunları anlatmalarını istedi.



Bir müşterisini gideceği yere bırakmasının ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Özlü, saha çalışmalarına devam ettiklerini fakat bugün farklı bir çalışma yaparak müşterilerine sürpriz yaptığını söyledi.

Sorunları dinledi; talepleri aldı!
Geçtiğimiz günlerde belediye otobüsünde vatandaşla bir araya gelen Özlü, bugün taksici esnafı ile bir araya geldiğini belirterek, şöyle konuştu:

“Taksileri kullanan Düzceliler’e sorduk, ‘Düzce için ne düşünüyorsunuz, nasıl daha iyi olabilir, fikriniz nedir?’ diye. Aşağı yukarı 3 müşterinin tamamı ulaşım, trafik, otoparktan bahsetti. Biz de daha önce yaptığımız anket neticesinde bu sorunların önemli sorunlar olduğunu biliyorduk. Bunun için de yazdığımız projeler kitabında bir ulaşım master planı yapacağımızı, bu master plana göre trafiği, ulaşımı ve yardımcı sokakları düzenleyeceğimizi yazmıştım.



“Benim için sürpriz oldu; yeni dostlar kazandım”
Müşteriler için sürpriz oldu. Müşteriler çok bilinçli, eğitimli, kıymetli arkadaşlardı. Bana çok güzel önerilerde bulundular. Çok güzel fikirleri benimle paylaştılar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Güzel bir sürpriz oldu hem benim hem de onlar için. Yeni dostlar kazandım."



Haber: Ö.YILMAZ

 


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ